Ultima actualizare: azi, 11:23

Locale

Frontiera, blocată! Nu se mai intră sau iese din Ungaria prin vămile Petea și Urziceni

ACTUALIZARE: Începand cu ora 16.00, sistemul informatic al autoritatilor maghiare a fost remediat, iar traficul a fost reluat!

Vămile Petea și Urziceni sunt blocate. Azi, începând cu ora 14.15, în Punctele de Trecere a Frontierei Petea și Urziceni, județul Satu Mare, traficul este blocat atât pe sensul de intrare auto/camioane in țara cât și pe sensul de iesire din țara din cauza unor disfuncționalități ale sistemului informatic al autorităților maghiare.

Drept urmare, autoritățile maghiare nu permit intrarea pe teritoriul Ungariei persoanelor și mijloacelor de transport. O data cu remedierea situației, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, va dispune măsurile legale aflate în competența instituției în vederea fluidizării traficului.

10 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Unde ești tu Schengen doamne!!!😡😡😡

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ungurii sunt de vină că rumânurile încă și acum practică transhumanța în drum spre la mine la UK, France, Italia sau Deutschland. Că vin sau pleacă toți deodată ca turma adică și satele strămoșești stau goale cu lunile. Apoi ca prin minune în preajma alegerilor se dă firul în lume și vin toți acasă bulucgrămadă ca să iasă iar ori ar preferat și să facă drifturi în centrul vechi în mașina închiriată la oră. Cine-i migrator pur sânge, ia spuneți! Ne faceți maro toată țara manelistanezilor, că ți-e și rușine să spui de unde vii!

    • 🙈 Răspunde

      👍👍👍👍

    • Sâcă Răspunde

      @ 🤣 Migratori au fost și sânt și azi. Unii au venit cu coviltirul tocmai din pusta Mongoliei, cu toate că au uitat de unde și de ce au venit. Alții migrează și azi, majoritatea se și întorc măcar temporar pe acasă. Chiar vă deranjază pe unii ???.. .Mârlanul măscărici doar aprobă, nu mai are nik ???

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Migratorii sunt cei care la momentul de față jumate țară și cu atât mai grav partea care încă mai și muncește pleacă! Ce viitor poate avea o așa țară? Adică 50% din cei care sunt apți de muncă! Nu vreau să-i scuz pe unguri dar nu cred că există sistem de frontieră care poate asigura tranzitul cum vrei tu dacă toți pleacă deodată!!!
        Niciodată, dar niciodată nu au avut ungurii așa probleme la graniță nici în anii 80 când turcii plecau câte 4-5 milioane deodată în Germania la lucru și înapoi! Și asta tot în luna august!

        • Lincoln Răspunde

          Puteau sa vina cu avionul, e mai rapid si mai ieftin decat cu masina, da tre neaparat etalate prin centru, a fost show auto timp de 1 luna… Mai ales astia cu volanul pe dreapta…

      • Smecheru Răspunde

        Vă mai mirați ca merge incet….

        “Românii sunt cunoscuți ca fiind foarte inventivi, dar și mari consumatori de alcool, lucru dovedit de statisticile europene. Un român a plecat în străinătate și a luat cu el și un butoiaș de varza pusă la murat. Ce nu știau grănicerii este faptul că românul nostru a pus și o cantitate mare de alcool pentru zile grele în interiorul butoiului, pe lângă varza murată,

  3. H&R Răspunde

    Dacă nu le place de Ungaria, de ce pe acolo trec? Prin Ucraina se poate trece. Suntem mari haveri cu ei per moment.

  4. M Răspunde

    O gluma mai veche,de-ar da Domnul sa se împlinească :
    -Peștișorul de aur a fost solicitat de un ungur deștept -singurul se pare- ca minunata sa țărișoară sa fie înconjurată de un zid înalt,înalt fără porți de intrare și ieșire,pentru a salva inimaginabila națiune ungureasca de amestecul altor națiuni !
    Serios peștișorul se conformează,cerând și romanului sa-și exprime o dorința.
    -După putina gândire ardeleneasca,sfios acesta cere :umple -o cu apa ,dacă nu ți- e cu supărare .
    Cum peștișorul de aur nu minte,acțiunea e in curs,dar ii așteaptă acolo și pe ungurii rătăciți in Ardeal! Hai,ra peștișorule !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.