Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Bikeri din Satu Mare, în vizită la o adolescentă bolnavă de cancer

Mai mulți bikeri din România, inclusiv din județul Satu Mare, au vizitat-o vineri pe Renata, o adolescentă în vârstă de 16 ani din Salonta, bolnavă de cancer pulmonar. Marșul pentru tânăra bolnavă a fost anunțat în weekend de Dragoş Mocuţa şi Dacian Chişvasi, doi motocicliști din Oradea.

“În urmă cu o săptămână am primit un mesaj pe WhatsApp care spunea că o adolescentă din Salonta, bolnavă de cancer, ar avea o dorință, aceea de a veni câțiva motocicliști acasă pe la ea. Am zis că ajunge doar un mesaj pe Facebook, iar frații mei motocicliști se vor adună. Așa s-au adunat, pe lângă cei din Bihor, și bikeri din Arad, Timișoara, Satu Mare, Maramureș, chiar şi din Argeș şi Iași”, a explicat Dragoş Mocuţa, motociclist din comunitatea Rîde & Rîde Motocycle Family.

Marșul a fost dirijat de Politia Rutieră şi a avut o primă oprire în Mădăras, la benzinăria Lukoil, unde bikerii din Oradea au fost așteptați de alți zeci de motocicliști din Salonta, Arad şi Timişoara, conform ebihoreanul.ro

3 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Felicitări motocicliștilor pt solidaritatea de care dau dovada. Multă sănătate adolescentei și sper ca d~zeu săi dea puterea puterea sa treacă pt acesta încercare și însănătoșire grabnica.

  2. 💩💩💩💩💩 Răspunde

    Felicitări!
    Au fost să se informeze despre ce organe este nevoie??

    • abc Răspunde

      Putea să pună mână de la mână și să lase la poartă un plămân că acolo are fata buba. Dacă tot s-a adunat o armată de bikeri. Făceau și si ei prima dată în viața lor ceva util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.