Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Germania nu iartă! Sătmărean ‘’executat’’ după ce a fost filmat cu 87 km pe autostradă! Limita era 60

Germania nu iartă nimic! Un sătmărean a fost executat după ce a fost filmat conducând cu 87 km/h pe autostradă, în limita de 60 de km/h. La mai bine de un an după ce a fost filmat nerespectând limita de viteză, instanța l-a obligat pe sătmărean să plătească pentru fapta sa.

Totul s-a petrecut în data de 17 mai 2021, atunci când, la ora 02:45, în circumscripţia Kaiserslautern, pe autostrada naţională A6, la km 626,3, pe direcţia Mannheim, persoana în cauză a depăşit cu 27 km/h viteza maximă admisă în afara localităţilor. Viteza admisă fiind de 60 km/h. Viteza măsurată (după scăderea toleranţei): 87 km/h.

Astfel, la mai bine de un an de la cele întâmplate, ,,instanța admite cererea formulată transmisă prin Biroul Federal de Justiţie din Republica Federală Germania şi va dispune recunoaşterea sancţiunii pecuniare în cuantum de 108,50 euro, din care 80 euro amendă contravenţională şi suma de 28.50 euro cheltuieli cu procedura, stabilită de către Inspectoratul General de Poliţie din Republica Federală Germania”.

9 comentarii

  1. Betiv Răspunde

    Unde pastele masii ati vazut voi limita de 60 de km pe ora pe AUTOSTRADA? Iar va dati cu legale? Numai aberatii.

  2. Norik Răspunde

    ESTE RADAR LA IEȘIRE DIN UNGARIA SPRE AUSTRIA ESTE ȘI LIMITĂ DE VITEZĂ DE 60 PE CARE FOARTE MULTA LUME NU O RESPECTĂ ȘI SE POMENESC CU AMENZI!!!

  3. Norris Răspunde

    Tu n-ai iesit in viata ta din oras si acuma vii cu povesti nemuritoare citite pe blog la primar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.