Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Orașul Tășnad a devenit, oficial, stațiune balneară și balneoclimatică

Orașul Tășnad a devenit, oficial, stațiune balneară și balneoclimatică, a anunțat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, Adrian Cozma. ,,Este unul dintre cele mai importante proiecte’’, spune Cozma.

,,De astăzi orașul este oficial stațiune balneară și balneoclimatică. E unul dintre cele mai importante proiecte din acest mandat. Economia locală va spori cu atât mai mult cu cât turismul în zonă s-a dezvoltat constant.

Avem un parteneriat onest la conducerea orașului și sunt convins că Tășnadul se va dezvolta rapid. Am creat condiții bune de dezvoltare. Mulțumesc Guvernului României și tuturor celor implicați’’, a scris Adrian Cozma, pe pagina sa de Facebook.

8 comentarii

  1. Norik Răspunde

    SATU MARE BATE PASUL PE LOC, IAR LA CAPITOLUL STRAND E BĂTAIE DE JOC FAȚĂ DE LOCUITORII ACESTUI ORAȘ ȘI LA PRETURI ȘI LA CALITATEA SERVICIILOR OFERITE!!!! ESTE UN JAF LA DRUMUL MARE SĂ CERI 30 DE LEI CICĂ PE TREI ORE ȘI LA DOUĂ ORE JUMATE SĂ TE SCOATĂ AFARĂ CĂ SE ÎNCHIDE.

  2. c-block Răspunde

    Următorul proiect politic va fi ca Soarele să răsară și să apună funcție de jurnalul dânsului?

  3. ion romanul Răspunde

    Daca e balnear, balneoclimatica ar trebui sa fie si climatica. Ca sa fie eroare totala.

  4. Norik Răspunde

    ADEVĂRUL E CĂ SĂTMĂRENII IES CA OILE DE LA AQUASTAR ÎNCEPÂND CU ORELE 20.00 ÎN LOC SĂ FACĂ PUTIN SCANDAL CA SĂ MODIFICE PROGRAMUL PÂNĂ LA ORELE 22.00 AȘA AR FI CORECT ȘI FEZABIL PENTRU TOATĂ LUMEA!!

    • Vulpeabi-polara Răspunde

      De ce 22.00 ar fi corect,si nu 21,42? Sau 20.19? Acestea sunt cinditiile lor,si preturile lor. Nu iau pe nimeni cu arcanul…

  5. Norik Răspunde

    ALEA NU SUNT CONDIȚII E BĂTAIE DE JOC ÎMPOTRIVA OAMENILOR DIN ACEST ORAȘ NUMIT SATMAR!!!! DE CE LA CAREI, TĂȘNAD, MIHAIENI, ACAS SE POATE ȘI ÎN SATMAR NU???? PENTRU CĂ NU SE VREA… E MAI BINE SĂ-I ASIGURI OMULUI CONDIȚII DE BĂTAIE DE JOC ȘI PRETURI EXORBITANTE!!!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Probabil citesc comentariile tale debile și trag concluzia că doar atâta meriți. Sincer îi înțeleg. Eu zic că e și prea mult pentru tine. Nu-ți ajunge că ai apă caldă și rece? Vrei să te muți la ștrand, vrei program non-stop? Plătești tu angajații? Asta dacă găsești persoane disponibile care să stea noaptea și să te scoată beat mangă din bazin? Bine că nu vrei masaj thai cu livrare la domiciliu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.