Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Kelemen Hunor și Cseke Attila vin la Satu Mare. Vor vizita șantierul podului de la ștrand

Kelemen Hunor și ministrul Cseke Attila vin la Satu Mare. Cei doi vor vizita mâine șantierul podului de la ștrand.

,,Vicepremierul României, Kelemen Hunor și ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, vor efectua marți, 30 august, de la ora 14.30, o vizită pe șantierul Podului peste râul Someș- amplasament str. Ștrandului”, informează Primăria Satu Mare.

23 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Ce să caute acești domni în inspecție, au ei vreun merit la această investiție ?
    Ei reprezintă în România interesele guvernului de la Budapesta .Sunt plătiți din bugetul României dar sunt subordonati intereselor Budapestei .

    • Kuka Răspunde

      În condițiile în care Ministerul Dezvoltării asigură partea de finanțare a proiectului aferentă orașului, este absolut normal să vină în inspecție ministrul dezvoltării!
      Amu că tu ești o oaie proastă, asta știm, der dacă tot ții să deschizi gura, fă-o cu folos!

      • Fely Răspunde

        UDMR-ul nu este oare ong-ul care ia voturi prin Teleorman , Ialomița etc doar , doar face 5 % și este curva de serviciu al tuturor guvernelor post revoluție .Așa că într-o țară normală nu ar exista această scursura de ONG.

  2. Mae Răspunde

    Sugaci fraieri

  3. Xpert86 Răspunde

    Pentru o baie de mulțime in scop electoral, ținând cont de zona etno!!!!

    • Puiu Răspunde

      Dragi sătmăreni,ungurii sunt la butoane datorită slugărniciei față de guvernele care au pastori Romania timp de 31 de ani,au fost ținut și de unii și de alții pentru a contribui la voturile necesare ajungerii la cașcaval-guvernare,zonele cu preponderenta ungurește, unde această uniune ,căci partid nu este,face legea,au fost și vor fi sacrificate de miticii de la Bucureși, pe masa de împărțeala pentru avantajele lor și știind că aceste zone nu contribuie cu nimic la combinație lor,drept urmare au fost sacrificate cu bună știință și unguri lăsați să își facă de cap…așa că nu va mai amăgiți singuri cu schimbările mult visate și promise de partidele românești că nu vor veni niciodată atâta timp cât UDMR va fi lăsat cu bună știință să faca ce vor de miticii de la București în detrimentul zonelor lor de interese și influență.!!!

  4. Cetatean Răspunde

    Sa vina Domnii sa vada si noua pista de biciclete de pe Botizului ,calitatea betonului , trotuarele se fac doar in fata de primarie , in spatele blocurilor de langa biserica romano catollica din banii oamenilor , firma Tarr , oare Domn primar nu are timp ? Il invitam !

  5. c-block Răspunde

    Pentru cei care stau slab cu cartea. Deocamdată dl. Cseke este ministrul care tot timpul trebuie să dea drumul la plăți. Place-nu place asta este. Dacă ar veni altul care pe moment este ministrul de resort inclusiv prin absurd Simion ăsta de la AUR nici atunci nu aș zice nimic. Asta este rolul lor. Că în schimb Kelemen clar vine în alte scopuri na și aia e sigur! Dar măcar să se termine odată podul că murim în orașul ăsta.

  6. Calin Răspunde

    Băi prăpădiților! Mă piș pă podul ăsta, da! Vin Ungurii și sapă centru nou să facă parcarea. Ia băgați niȘte oase de porc ca vestigii dacice.

    • calin Răspunde

      Centru vechi

    • Kuka Răspunde

      Bine, dacă facem asta, vor găsi urme ale familiei tale, dar nici urmă de daci!

      • Bucuresti Răspunde

        O sa gaseasca urme de Daci. Numai ca Dacii nu au nici o legatura cu Romanii de astazi.

        • comentator Răspunde

          Aștept cu sufletul la gură găsirea mormântului lui Decebal la următoarele lucrări de reabilitare de la podul Decebal. Că mă gândesc nu degeaba l-au denumit așa???

          • Calin

            Acolo or gasi urme genetice de la Dorel ca tare s-o pisat pe munca.

        • Kuka Răspunde

          Exact! La fel cum populația de azi a hun-gariei nu mai are absolut nici o legătură (genetică) cu hoarda migratoare asiatică!
          Acest FAPT este clar demonstrat de către cercetători, populația ungariei de azi este exact aceeași ca și mare parte din populația Europei centrale și de est, făcțndu0se clar demarcația între aceștia și populația din balcani!

  7. Beny Kira Răspunde

    Satu Mare nu are nevoie de acest pod. Investitița trebuie abandonată

  8. Coi Ka Răspunde

    Pot face partidele “românești” ce vor, UDMR câștigă încă două mandate lejer, după investițiile atrase în municipiu și județ!!
    Adi își face harakiri după alegeri!

  9. Laci Răspunde

    Poate își dau întâlnire pe mijlocul podului cu tov.Orban.

  10. Satmarean Răspunde

    COMENTATOR sa stiti ca numele podorilor DECEBAL si GOLESCU au fost date pt faptul ca sunt la capatul dinspre Somes a strazilor cu acelasi nume .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.