Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Mașini sparte în parcarea ștrandului Aquastar. Individ reținut de polițiștii sătmăreni

În cursul zilei 26 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul de Investigații Criminale, în urma verificărilor efectuate, au identificat persoana care se face vinovată de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, din perioada 30 iunie-1 iulie, din parcarea ștrandului Aquastar.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză, respectiv un bărbat de 54 de ani, din Satu Mare, ar fi sustras din două autoturisme care se aflau în parcarea ștrandului, mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 8.300 de lei.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, acesta fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere legală.

Verificările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. xpert86 Răspunde

    De regula acționează 2-3 infractori, nu unul singur!!!Fura catalizatoarele, bateri, bunuri de valoare din interiorul masinii ca CD-player, modelatoare, telefoane, camere, etc!!! Cei mai multi hoti sunt tiganoi!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.