Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Mircea Govor, despre schimbarea vicepreşedinţilor CJ: A fost visul meu. Noua alianţă la nivel de judeţ

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a declarat astăzi, că a fost visul lui ca PSD să aibă din nou vicepreşedinţi la Consiliul Judeţean Satu Mare şi a prezentat noua alianţă la nivel de judeţ, PSD-UDMR-PNL.

“Pataki Csaba a spus un lucru: am intrat în normalitate. Aştept şi eu de câţiva ani să intrăm în nromalitate. Multumesc domnului preşedinte, mulţumesc domnului preşedinte Liviu Pop de la PML cu care am făcut noua alinaţă la nivel de judeţ, alianţa PSD-UDMR-PMP, esteo alianţă sănătoasă, o alianţă care vrea binele comunităţii, continuarea proiectelor şi mai mult, să ne implicăm cât mai mult în viitoarele proiecte pentru Satu Mare. E o coaliţie pentru binele şi viitorul acestui judeţ. Am avut două mandate de vicepreşedinte la Consiliul Judeeţan şi a rămas ceva în urma mea. Cu noii colegi de la coaliţie, cu cei doi viceprşedinţi cu care sunt mândru, sunt ferm convins că vor aduce plus valaore şi vor face tot posibilul în aşa fel încât să răspundă cerinţelor şi să aibă colaborare cât se poate de bună şi corectă cu cei din Consiliul Judeţean şi cu sătmărenii”, a declarat Govor.

El şi-a exprimat convingerea că peste doi ani realizările se vor vedea la nivel de judeţ.

“A fost visul meu, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Această coaliţie în trei a fost planificată altfel, PNL-UDMR-PSD, acum patru luni am discutat, dl. Preşedinte ştie că s-a luat o decizie la nivel naţional să mergem în trei. Până la urmă am ajuns tot în trei, dar fără PNL, suntem cu PMP. Nu-mi rămâne decât să spun că puteţi conta pe noi”, a spus Govor.

Noii vicepreşedinţi aleşi astăzi sunt Lenuţa Cornea şi Oliviu Buzgău.

14 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Govorica pune numai Doamne ca sa le poată controla!!!!! Bravo bravo !!!

  2. P. S. D. satu mare Răspunde

    Govorila,nu ai visat că ai făcut un incest?
    Nu te vezi ce mare catar ai ajuns.
    Dacă aș fi în locul tău mi-ar fi rușine să ies din casă.
    Apropo. La câte preotese le dai funcții,că începe imediat școala? Sau ai crezut că am uitat de ce ești în stare.? ORDINARULE.

    • USR PLUS (câcat) Răspunde

      Daca eram o țară normală gunoiul jegul hoți depravatu trebuia ucis cu pietre..🤣🤣🤣

  3. Puiu Răspunde

    Visul lui să intre la butoanele asfaltărilor cu Strabagh,după ce tehnic asist a întrat in faliment și Dragnea in pușcărie….Govor și visele lui în cocoveti pentru el și acoliții lui,cetățenii orașului și municipiului sunt la mila lui Dumnezeu….a lăsat ceva in urma lui când a fost la județ….da a lăsat autostrada codrului 4 ani in voia sortii când tehnic asist a cărui reprezentant a fost a da faliment și Dragnea acționarul principal a intrat în pușcărie….vremuri noi oameni (bani) noi!!!

  4. Sugi **** tzarane cu visul tău Răspunde

    Excrementul ăsta ce a ajuns din GOSTATUL din Supur în Satu Mare are impresia că chiar e cineva..ascultă mă rerard..oligifren cu deficit mental EȘTI UN CĂCAT…penalul dracului..scos pe decizia CCR nevinovat..du-te morții mătii înapoi la Supur.. tractorist..ospataru dracului..NU AI FURAT DESTUL..OUĂ ALTERNÂND..TOATE CURVELE TALE ÎS ȘEFE ACUU..SURORILE LA FEL..MARȘ VIERME CE EȘTI

  5. Unu' Răspunde

    PUIE MSD!
    MU13 P5D!

    Luaț-o cum vreți, psd=ciuma roșie!

  6. Roco Răspunde

    În țara asta ar trebui șters cu buretele tot ce înseamnă politic și funcții și luat de la început cu cetățeni aduși din țări ca și Suedia, Norvegia, eventual din țări unde se taie mâinile celor care fură.

    • Unu' Răspunde

      Avem un bun exemplu autohton, ăla pe vremea domniei căruia hoții erau trași în țeapă …

      • 💩💩💩💩💩 Răspunde

        😂😂😂
        Păi acuma este și mai rău, toți românii sunt țepuiți de către politicienii infractori!!!

  7. radical2 Răspunde

    Bravo . Asta ne lipsea. Iara sa umplem institutiile cu ciurucuri PSD-iste. Judetul asta tot inapoi merge nu inainte. Dar in fond cine le da lor acele locuri? Ca pe baza voturilor nu ar trebuii sa le rimeasca. Wtf?:)) Nu vede nimeni asta? Justitia e chioara?

  8. Gerula Răspunde

    Nuie PSD 🖕

  9. c-block Răspunde

    @Radical2. Totul are un început. prima dată ar trebui să se termine faza cu fiecare partid își pune omul de încredere peste capul celorlalți că așa li se scoală lor. Cei care au început această prostie a fost CDR. În primul rând ar trebui să primeze competența și după aceea restul. Dacă liberalii fac la fel ca și pesedeii și continuă ce face pesede că își plantează oamenii peste tot nu te supăra dar nu e vina pesedeului. E vina tuturora care participă la această sindrofie. Liberalii chiar au excelat în a-și planta iubitele prin posturi. A se vedea în acest sens cazul barmaniței de la Apele Române prin Moldova undeva sau demiterea șefului competent tot la Apele Române la Mureș tot pe motice absolut politice. Vezi că ambele situații sunt probate și fac obiect de dosar penal, chiar cu condamnare. Asta trebuie să înceteze în primul rând pentru că asta e motivul principal pentru care tineretul fuge din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.