Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

O sătmăreancă a călcat în mod intenționat două oi cu un utilaj agricol

La data de 26 august, în jurul orelor 11.00, polițiștii din Satu Mare au fost sesizați de către un bărbat de 42 de ani, din localitatea Pomi, despre faptul că o persoană ar fi ucis mai multe animale, în proximitatea localității Necopoi.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 62 de ani, domiciliată în localitatea Necopoi, ar fi condus un utilaj agricol, cu care ar fi călcat în mod intenționat două ovine, care aparțineau apelantului, cauzându-i acestuia un prejudiciu de 3000 de lei.

În cauză, cercetările continuă față de femeie, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Victoria Lipan Răspunde

    Baltagul în varianta sătmăreană?

  2. Norik Răspunde

    EU LE ȘI BAGAM ÎN MAȘINĂ ȘI LE DUCEAM LA BELIT ȘI CURĂȚAT IAR CARNEA O BAGAM LA CONGELATOR!!!!

  3. Nha Răspunde

    Oare pe al cui teren isi faceau veacul mioarele?

  4. alegător sictirit Răspunde

    Cum poate aflați și faptul că mai mukt ca sigur au fost nenumărate sesizări vă turma intră în culturile vegetale și autiritățile au dormit în papuci? Că atunci face omul de nervi așa ceva? Proprietatea nu este garantată prin Constituție în țara asta? Că munca omului mi se pare oricum nu e prețuită! Nu vreți careva decident din ăsta care doarme la aerul condiționat să meargă pe câmp la lucru, să-și rupă spatele și să înghită praful, să înjure cu nu plouă și când e de cules se trezește în loc de porumb cu mioare? Voi nu v-ați enerva? E ușor să faci dosar din birou dar problema tot va rămâne. Că ciobanul ce înțelege de aici? Pune mioarele călcate la pierdere și data viitoare face la fel! Ce să se complice el că trebuie fân asigurat pe seceta asta, nu? Că nu pățește nimic!
    România – țara lucrurilor făcute pe invers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.