Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

O sătmăreancă a dat spargeri pe bandă rulantă în Ungaria. A furat milioane de forinți

Condamnată de două ori în Ungaria pentru furturi de milioane de forinți, o sătmăreancă a cerut să fie transferată într-o închisoare din România, informează bihorjust.ro.

Prima condamnare primită în Ungaria de femeia de 40 de ani s-a referit la o faptă comisă pe 16 mai 2017. În cursul acelei după-amieze, Hermina Szilagyi a intrat într-o casă din localitatea Derecske, la 50 de kilometri de Oradea. Acolo a găsit o casetă în care proprietara își păstra economiile și a luat aproape un milion de forinți. Banii nu au mai fost recuperați vreodată, dar, pentru această faptă, sătmăreanca originară din Tășnad a fost condamnată, în 2020, de Tribunalul din Debrețin la doi ani de închisoare cu executare.

Doar că, între timp, în aprilie 2019, a mai dat trei spargeri în decurs de doar patru zile. Mai întâi a furat dintr-o casă aflată tot în apropierea graniței cu România 100.000 de forinți, trei inele și un ceas. A doua zi s-a dus într-o localitate învecinată și a fugit cu 70.000 de forinți.

Nemulțumită cu prada, a așteptat o zi și a intrat într-o altă casă din zonă, de unde a furat 1.000.000 de forinţi, titluri de valoare de 2.000.000 de forinţi, trei inele din aur, în valoare de 3.153.000 de forinţi. A fost surprinsă însă de proprietara casei, care a reușit să recupereze de la ea o parte din bani și din bunuri, înainte ca hoața să fugă.

Pentru aceste trei fapte, sătmăreanca a fost condamnată la 2 ani și jumătate de închisoare, iar prin contopirea cu pedeapsa anterioară, s-a stabilit că execute 3 ani și 2 luni de închisoare. Sentința a devenit definitivă în luna decembrie a anului trecut.

După ce a executat mai mult de jumătate din pedeapsă într-o închisoare maghiară, Hermina Szilagyi va fi transferată într-un penitenciar din România, după ce Curtea de Apel Oradea i-a admis solicitarea.

Sursa: bihorjust.ro

11 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Rasă hun-gareză pură, pe placul lui Orban!

  2. Norick Răspunde

    Ma cac in gura migratorilor huni!

    • comentator Răspunde

      Momentul artistic în care hoțul, adică omul fără de caracter se vrea a fi băiatul grozav al zilei! Dar ca să vezi iese doar un kkt mare după el! Nu-ți spun că oare nu-ți crapă obrazul hoț de nick ce ești că la tine herbakul e gros de zici că ești blindat! Tradițional blindat! 😱🤔😲🥴💩💩💩💩💩😫

  3. Pevecistăpânul Răspunde

    Titlul original al articolului de față ar trebui să fie: “Imigrantă de origine indo-mongoleză perpetuează meșteșugul moștenit de la predecesorii săi, pe teritoriul actualei rezervații europene a nației sale!”

  4. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    @Pevecistăpânul. Degeaba încerci să provoci because iese de sub așternut tot timpul talentrul înnăscut al pevestăpânilor. În mod interesant toate Europa și America de Nord inclusiv Mexic ba în unele cazuri și Asia de sud-est cu mulți bani e plin de “talente descoperite” de-ale voastre bimilenare și în mod interesant veci nu auzi de ceva ungur, ceh ori polonez. Numai bulgari, albanezi, români! Oare de ce?
    Cum spune nickul ales de mine probabil tu nu vei pricepe nimic din ce am scris. Nu-i bai eu am încercat totuși. În cel mai rău caz te-am enervat.

    • Pevecistăpânul Răspunde

      Uite cum supără adevărul!
      Ești și tu beneficiar de alocație din partea statului maghiar? Stai la coadă la OTP Bank?

  5. Pevecistapanul pe cacat Răspunde

    Un ratat, asta esti, un ratat in viata un sovinist. Uite-te la propria ta natie de incompetenti hoti si criminali. Sa-mi tarasc oole in ceru gurii tale

  6. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Nu e treaba ta dar NU. Adevărul de care zici e între fixurile tale din capul tău și nu are nici o treabă cu realitatea pe care tu negi.
    Am fost la Londra, Amsterdam, Viena, Barcelona, Madrid, Lisabona și încă multe locuri și ca să vezi cine erau cerșetori peste tot, din ce nație???
    Te rog nu-mi răspunde că ești penibil și nici pe prima nu ai înțeles-o! Și ce are asta cu Ardealul? În loc să-l prețuiești se țiganizează. Îți place?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.