Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

O sătmăreancă stabilită în SUA își caută sora! Nu s-au văzut de 20 de ani

Raluca Fisher, o femeie din Satu Mare, care acum locuiește acum alături de soțul ei în California, Statele Unite ale Americii, își caută sora pe care nu a mai văzut-o de mai bine de 20 de ani. Ultimele informații pe care Raluca le are duc la Alba Iulia. Mai exact, sora sa ar fi venit alături de mamă la Alba Iulia, iar apoi ar fi studiat dreptul la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din oraș, potrivit Alba24.

Reporterii alba24.ro au stat de vorbă cu soțul Ralucăi, Ray Fisher, pentru a afla întreaga poveste a femeii care își caută sora.

Tatăl ei, un medic pediatru din Satu Mare pe nume Petre sau Petru Ștepca a avut două fete cu două femei diferite. Prima născută a fost Anca Ștepca, sora mai mare. Apoi dintr-o altă relație a avut-o pe Raluca. Diferența dintre Anca și Raluca este de 5 – 7 ani. Raluca are acum 35 de ani, iar Anca ar avea undeva între 40 și 42 de ani.

La un moment dat, mama Ralucăi a decedat de cancer, iar fata a fost crescută de tată. Apoi și tatăl a murit tot din cauza cancerului, potrivit aceleași surse.

În acel moment, Anca și mama ei care ar fi fost profesoară au vândut casă și au plecat din Satu Mare către Alba Iulia, povestește Ray Fisher. Acesta nu știe dacă mama lui Anca purta numele de Ștepca. Raluca a rămas cu o bunică care i-ar fi interzis să aibă orice legătura cu sora sa, sau cu familia din Alba Iulia. Raluca știe că Anca ar fi urmat cursurile facultății de Drept din cadrul Universității din Alba Iulia și ar fi absolvit undeva între anii 2003 – 2006, însă nu știe dacă Anca mai purta numele de Ștepca sau nu. De asemenea nu mai știe dacă Anca a rămas în Alba Iulia, sau după ce a terminat facultatea s-a mutat. Anii au trecut, iar Raluca a încercat să o găsească pe Anca, dar fără rezultat.

În 2020 l-a cunoscut online pe Ray Fisher un american de 45 de ani, iar în 2021 s-au căsătorit. Acum cei doi locuiesc în California SUA.

Sursa: Alba24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.