Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Poliţia a deschis dosar penal în cazul copilului cu arsuri: “Ar fi manevrat un recipient”

Poliţia Satu Mare a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul copilului de 12 ani din Ghilvaci care a suferit arsuri pe circa 30% din suprafaţa corpului. Poliţia arată că acesta se afla împreună cu un băiat de 16 ani într-o cameră de depozitare a cerealelor, unde ar fi manevrat un recipient cu o substanţă uşor inflamabilă.

“La data de 26 august a.c., în jurul orelor 17.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, din localitatea Moftin, despre faptul că fiul său, un minor în vârstă de 12 ani, ar fi suferit arsuri prin incendiere.
Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, minorul de 12 ani, în timp ce se afla împreună cu un băiat de 16 ani, într-o cameră de depozitare a cerealelor, ar fi manevrat un recipient care conținea o substanță ușor inflamabilă, moment în care ar fi suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare și toracelui.
Minorul a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate și, ulterior, transferat, cu un elicopter SMURD, la Spitalul de Arși din București.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul” precizează Poliţia Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.