Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Poliţişti atacaţi în judeţul Satu Mare. Au împuşcat un bărbat în picior care şi-a atacat familia

Poliţişti atacaţi în judeţul Satu Mare. Potrivit surselor PortalSM, o echipă de poliţie solicitată să intervină aseară în localtiatea Potău în cazul unui bărbat sub influenţa băuturilor alcoolice care şi-a atacat familia şi ulterior a făcut scandal pe stradă, a fost atacată cu un cuţit, oamenii legii fiind nevoiţi să deschidă focul pentru a-l opri pe atacator.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, cu probleme psihice, a început să îi ameninţe şi să-i agreseze pe ceilalţi din familai sa, după care a ieşit în stradă şi a început să facă scandal, ameninţând că îi atacă şi pe vecini.

Oamenii au sunat la 112 iar la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie, care a încercat să îl potolească, însă fără succes.

Agresorul i-a ameninţat şi pe poliţişti. În prima fază aceştia au scos arma şi au tras două focuri de avertisment în plan vertical, însă pentru că agresorul s-a îndreptat spre el, unul dintre poliţişti a tras trei focuri înspre el şi l-a împuşcat în picior.

Bărbatul a fost ulterior imobilizat, încătuşat şi dus la spital pentru investigaţii.

Viaţa acestuia nu a fost pusă în pericol, având o ramă în zona muşchiului de la picior.

3 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Eu sunt Jan,
    Sug la pian,
    Sug orice coaie,
    De la cal pân’ la oaie.

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    In orice tara cu apa calda la robinet in seara asta era priveghiul, iar maine popa local incasa niste bani neimpozabili.

  3. corector Răspunde

    Poliţişti atacaţi în judeţul Satu Mare. Au împuşcat în picior un bărbat care şi-a atacat familia. Precis asa ati vrut sa scrieti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.