Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Prima reacţie a partidelor după ieşirea PNL Satu Mare de la guvernarea locală

UDMR a transmis un comunicat după ieşirea PNL Satu Mare de la guvernarea locală în care anunţă că organizațiile județene ale UDMR, PSD și PMP susțin proiectele de dezvoltare a județului Satu Mare.

Comunicat UDMR:

Consiliul Județean Satu Mare este motorul dezvoltării județului Satu Mare, lucru demonstrat în ultimii ani.
Dezvoltarea județului se poate face doar atunci când toți partenerii susțin acest demers. Din păcate, în ultima vreme, PNL Satu Mare a susținut o politică a dezbinării și distrugerii, a blocării proiectelor de dezvoltare. Munca primarilor PNL din județ, proiectele acestora, sunt puse în pericol și subordonate interesului și obiectivelor personale ale unei singure persoane. În urma acestui demers ieftin și politicianist, au de pierdut doar cetățenii județului Satu Mare.
Ca să poţi genera o dezvoltare în care Consiliul Judeţean şi primăriile din județ să colaboreze pentru dezvoltarea comunității este nevoie de o echipă la județ, de o majoritate în consiliu și de un parteneriat cu primăriile, pentru ca proiectele să fie duse la bun sfârșit și să fie atrase noi finanțări și investiții.
Organizațiile județene ale UDMR, PSD și PMP susțin proiectele de dezvoltare a județului Satu Mare. Orice formațiune politică, când reprezintă cetățenii, trebuie să funcționeze după principii și pe o anumită normalitate.

 

Anunţul făcut de conducerea PNL Satu Mare

3 comentarii

  1. Norik Răspunde

    Nu e destul trebuie să iasă și UDMR de la guvernare și trebuie scos în afara legii!!!!

  2. Mae Răspunde

    Bagă vrăjeala UDMR !!! Bine a făcut PNL

  3. Un sătmărean Răspunde

    Hai că îi iese la govoride ince încet pasența cu vice la Cj și primărie,numa își freacă mâinile de bucurie că PNL si-a luat picioare in cur de la UDMR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.