Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

VIDEO. PNL iese de la guvernarea locală. Acuză UDMR de totalitarism

Partidul Național Liberal (PNL) iese de la guvernarea locală. Anunțul a fost făcut, în această dimineață, marți, 16 august, în cadrul unei conferințe de presă, liberalii acuzându-i pe cei de la UDMR de totalitarism.

,,Alegătorii noștri nu sunt de vânzare”, a declarat președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, în cadrul conferinței de presă în care liberalii au anunțat că ies de la guvernarea locală.

,,Cei care au votat PNL nu sunt de vânzare. PNL Satu Mare nu participă la decizii care nu respectă legea și decizii care ar crea mai multe problem decât, aparent, rezolvarea problemelor pentru municipiul Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

Adrian Cozma a prezentat și câteva dintre motivele care au dus la ieșirea PNL de la guvernarea locală.

,,PNL Satu Mare nu poate gira derapajele administrației totalitare UDMR.(…) Cunoașterea limbii maghiare, condiție la angajarea în Primăria Satu Mare. Nu ar fi fost asta neapărat o problemă, să cunoască și cinci limbi, însă nu poți să stabilești un astfel de criteriu. Încălcarea repetată a accesului la informații publice. (…) Mai mult, vorbim de întârzierea punerii în execuție a unor lucrări din fonduri europene, cum ar fi amenajarea malurilor Someșului. (…) Nici la județ lucrurile nu merg bine. E de ajuns să ne uităm la situația de la bibliotecă, să vedem starea drumurilor din județ, să vedem modul în care sunt administrați banii și cum totul se îndreaptă spre o anumită culoare, spre UDMR. Noi nu putem fi elemente de decor în administrația locală”, a declarat Adrian Cozma.

,,Acțiunea noastră nu este îndreptată împotriva cuiva. Noi dacă avem o dispută cu UDMR, nu avem o problemă cu etnicii maghiari. Noi avem o dezbatere, o competiție de idei și de proiecte cu un partid numit UDMR, care s-a dovedit că are dublă comandă. Este și în majoritatea din guvernul României, dar face parte și din guvernul de la Budapesta’’, a mai spus președintele PNL Satu Mare.

Toate declarațiile, în videoul de mai jos:

14 comentarii

  1. misi Răspunde

    a plecat pnl, trage apa! Astepteti alegerile viitoare? Nici atatea voturi nu o sa primiti. Voi sunteti tradatori!

  2. c-block Răspunde

    Absolut greșit. Și după ce a îndemnat oamenii să voteze împotriva ciumei roșii că veniți voi și arătați ce și cum cu guvernarea ca apoi să faceți mare coaliție cu ei cum se cheamă? Nu aud. Apoi veniți cu teorii de astea? Cine schimbă vicele după bunul său plac și cine demite alți aleși că altfel nu poți face loc pentru …. știți voi cine? Atunci cine dictează peste capul celorlalți? Mare demagogie goală.
    De aici vor fi cetățeni de etnie maghiară care vor trage concluzia că sunt socitiți de unii cetățeni de grad inferior și nu au dreptul de a accede în funcții pe motiv de ….. Cine agită degeaba naționalismele? Și totul în mod interesant înainte de zilele Partium. Apoi după ce va trece tărăboiul băieții se vor așeza frumos iar la o bere și se va “negocia”, mai ceva ca la piață. Numai nu știu de ce mă mai obosesc să merg la vot. Sincer.
    Apropo, nu aud nimic de scăderea prețului la carburanți!
    Domnul deputat aveți cuvântul!

  3. c-block Răspunde

    Încă atâta că îmi cer scuze public că l-am votat.
    Promit solemn nu se va repeta. Și vedeți că eu sunt de școală veche și mă țin de cuvânt.

  4. Adi Răspunde

    Ce să caute unul ca Romy Pop în conducerea PNL și la prefectură , ne mirăm că este dezastru în țară dar cu asemenea oameni ce să facem . Le mulțumim ca se cară .

  5. :)))) Răspunde

    Cozma fraiere ți-ai cautat-o cu lumânarea,te-ai pisat pe UDMR,ei acuma au făcut un mare rahat pe voi toți,nu crede că câștigi electorat prin acțiunile tale din contră se vor alia cu PSD și veți rămâne pe dinafară exact cum a rămas USR la nivel guvernamental…..acuma ce mai urmează…că greii din PNL care stau la colț…și sunt câteva nume grele…așteaptă să îți rupă rotula cat mai curând și toți ăștia din poza vor face un mare rahat pe calul tau și vei deveni istorie!!!:)))))

    • România reală Răspunde

      Din reacția lui Pataki înțeleg că se aștepta la asta și repede a fabricat o piatră la gâtul lor. Așa nu poți conduce o comunitate că tot atâți oamenii unii împotriva celorlalți și crezi că nu va avea repercursiuni. Le doresc cât mai puține voturi data viitoare. Sau dacă are girul de la centru atunci le doresc alegeri anticipate cât mai repede. Că poate rămâne fără scaunul ăsta călduț de unde vociferează. Mai scăpăm și de ceva USR cu ocazia asta. Le țin pumnii să fie așa.

  6. Irony Răspunde

    O miscare inteligenta din partea PNL pentru bunastarea cetateanului de rand platitor de taxe si impozite.

  7. comentator Răspunde

    Fătumnyeu! Amu pe ce post de deconcentrat sau director pe undeva nu v-ați înțeles și vă jucați de-a supăratelea? Că dați vina pe UDMR! Vai ce suflet gingaș are băiatul! Dar că a trotilat PNL când a fost campania pentru Cîțu și se vede unde s-a ajuns cu echipa p@lii câștigătoare aia nu se pune, nu????? Mereți voi pe arătură cu toții! Recomandat călare că dispăreți mai repede!

  8. Unu' Răspunde

    Care pnl? pnl-ul ăsta lingău de koor de ciolhanis?
    Hai să fim serioși, cu atâția pedelei este greu să pretinzi că ești peneleu!!
    Și adevărul este că nu au prea fost la guvernare, au fost doar de umplutură!!

  9. Bibicu Răspunde

    Pe astea sa-i mai voteze SCARAOTCHI! PSD, PNL, muieUnDeMeRe(jeguri=curvele politice), (gunoaiele)usr, Pe ăștia ii mai votez în anul 123 înainte de Hristos! DOAMNE AJUTA!

    • c-block Răspunde

      Reacție absolut justificată. Omul de rând ajunge la concluzia că soarta și viața lor nu mai contează.😱😤😭
      Spuneți sau traduceți asta la marele călăreț.

      • Marius Răspunde

        Marele călăreț Cozma încearcă să își pregătească candidatura pentru Consiliul județean în 2024,intrând la rupere la UDMR în speranța că va trezi electoratul românesc sa iasă la vot și el sa fine bosss peste judet,numa că laba asta tristă numita imagine pentru voturi se întoarce încet în potriva lui,UDMR a răbdat cat a răbdat scuipatul pe care Cozma îl tot dădea în capul lor și au reacționat….firesc în acest caz,numa că și -a tăiat încet încet creanga de sub picioare prin ieșirea de la județ,municipiu singurul care este câștigat din rahatul ăsta este Govor și PSD,el abia a așteptat să intre la butoane și la asfaltările județului unde sunt banii,domeniul lui de suflet!:)))…in 2024 alianță nu se va mai forma Govor ne mai fiind curios de alianțe cat timp este la butoane (bani) cu UDMR,drept urmare Cozma a făcut un mare rahat in care se va scufunda el și acoliții lui în cel mai scurt timp!!!

  10. vasile Răspunde

    PSD in 2024 cu Govor in frunte va vota alianta UDMR – PSD cu Pataki Csaba presedinte CJ Satu Mare cu 2 vicepresedinti PSD, iar PNL va ramane cu 0 functii.

  11. Calin Răspunde

    Dizolvarea clasei politice locale si nationale!
    IN ACID!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.