Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Primăria Ardud modernizează piaţa agro-alimentară şi dezvoltă conceptul “Produs în Ardud”

Primăria Ardud a câştigat un proiect cu finanţare europeană prin care se va moderniza piaţa agro-alimentară şi va crea un cadru pentru dezvoltarea conceptului “Produs în Ardud”.
Primarul Ovidiu Duma a precizat că finanţarea a fost obținută prin programul de finanțare AFIR.
🌽🧅🥕În cadrului proiectului intitulat COOPERARE PENTRU DEZVOLTAREA LANȚURILOR SCURTE AGRO – ALIMENTARE ȘI A PIEȚEI LOCALE DIN ORAȘUL ARDUD, JUDEȚUL SATU MARE, finanțat prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Agenția pentru Finanțare Investițiilor Rurale, orașul nostru va beneficia de modernizarea și dotarea #pieței agro-alimentare, dar și de derularea de acțiuni de promovare a conceptului de “Produs în Ardud”.
🌶🧄🍅Proiectul în valoare de 232.726 € vine in sprijinul creării unui sistem de valorificare superioară a produselor agro-alimentare obţinute de către procesatorii/fermierii locali și are ca scop dezvoltarea economică si socială a zonei, permițând producătorilor locali să iși poată expune la vânzare produsele obținute în exploatațiile proprii.
🥬🍆🌶Piața locală din Ardud va reprezenta un punct de comercializare unde producătorii de pe raza UAT Ardud și nu numai, își vor putea vinde în condiții optime produsele obținute în propriile gospodării agricole, cea ce va permite dezvoltarea lanțului scurt de aprovizionare”, a arătat Ovidiu Duma.

5 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Povesti!

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Se modernizează și va arăta ca o piață medievală???? Nu????😱😲
    Asta ca să se plieze pe fixurile primarului cu cavalerii cruciați.

    • doi Răspunde

      Se modernizeaza doar sa se poata aplica taxe calumea 😉

    • Nagasaky Răspunde

      Nu-ti bate tu capul, clevetitorule. Domnule Duma, felicitari!

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Am asistat la momentul artistic în care cineva se mulțumește cu puțin, nu-i bai dacă și ceva fals, nelalocul lui că poate-poate pentru lingușeală primește niște firimituri în plus. Văz comentasei și vizavi de tabăra aia pentru copiii! Ai descoperit și tu farfuria și cutia cu pizza? Ieftin te vinzi!😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.