Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Radu Panait, despre PNL Satu Mare: Nu poţi să te prefaci că eşti virgină!

Deputatul USR Radu Panait a transmis, printr-un comunicat de presă, poziţia sa cu privire la situaţia politică din judeţ, după ce PNL a ieşit de la guvernarea locală acuzând UDMR de o serie de lucruri.

Redăm poziţia deputatul Radu Panait:

“Nu poți să te urci cu ei în autobuz și când te dai jos să te prefaci că ești virgină! 

PNL Satu Mare nu a dat dovadă de nimic astăzi, ci pur și simplu aplică strategia PSD de a ieși de la guvernare cu puțin timp înainte de alegeri. Îi cred pe sătmăreni naivi și speră că vor ieși imaculați, dar ținând cont că au ocupat pozițiile de viceprimari și de vicepreședinți de consiliu județean mai bine de 6 ani, nu au lăsat nimic concret în urma lor.

Mulți din USR și din PNL și-au dorit o alianță între cele două partide la momentul alegerilor locale; aceasta nu a putut fi realizată, pentru că UDMR avea, la acea vreme, diverse relații cu anumiți membri din conducerea ambelor partide.

La momentul alegerii vicepreședinților de consiliu județean și a viceprimarilor, noi cei din USR, le-am propus PNL-iștilor să nu intre în coaliție cu UDMR la nivel local și să rămână cu noi în opoziție. Alegerea lor a fost cea pe care o știm cu toții, au ocupat aceste 4 poziții cheie din administrația locală, sub pretextul că ei vor face lucruri mărețe în județ, dar evident că nu au făcut-o, nici măcar atunci când toate pârghiile banilor guvernamentali au fost la ei.

PNL trebuie să își mențină direcția odată stabilită cu partenerii de coaliție, altfel ajung să nu mai aibă credibilitate, atât în fața sătmărenilor, cât și în fața celorlalte partide”.

17 comentarii

  1. Gonzalez Răspunde

    Intr-adevar nu am mai circulat de mult timp cu autobuzul, dar in viata mea nu am vazut pe nimeni sa se dezvirgineze in el. Apropo, asta e limbaj de primar wannabe?

  2. Adi Răspunde

    Alt gu….oi gen Romy nu face nimic dar se baga ca chiloții în cur . Plăcuțe USR .

  3. 🖕 Răspunde

    Bă hipster.. Bă maimuță ..tu vorbești
    .ia zi câte acțiuni ai la Apple..și câți Bitcoin..virginul pulii..💩..nu ți-e rușine..nulitate..🤑

    • Obiectiv Răspunde

      Ba degetel… sincer…. ce treaba ai tu cate actiuni si criptomonede are acet mos nicolae mai tinerel si zambaret. Bravo lui. Te roada invidia ?! Ah… si inainte de reprosuri…sunt fan UDMR…nu am nicio treaba cu usr…doar am alergie pe prostovanii cum esti si tu

    • Prostule Răspunde

      Ce treaba au actiunile si criptomonedele ba cretinule ?

  4. Beny Kira Răspunde

    USR, o adunătură de LGBT

    • Om Răspunde

      Mai, se pare ca incurci tot. Hai pa ca vorbesti prostii. Si poate mai si furi nume, ca nu cred ca esti chiar atat de prost sa te semnezi cu numele tau.

  5. c-block Răspunde

    @all. Nu vă ambalați. În poza cu Cosma și toți aliniații cuminți după el se poate “admira” cam cum arată o echipă după ce nesilit de nimeni și-a dat un autogol printre picioare și a fost eliminat! Sau ca să fie la modă “greșeală neforțată” cum se spune în tenis. Din reacțile de la Bucureștii trag concluzia că centrul nu știa de mișcare, drept rezultat nu cred că va rămâne fără consecințe. Și să spună careva la nenea deputatul supărat că Putin abia așteaptă astfel de crize politice făcute absolut aiurea! Sau asta era de fapt tema de casă și noi nu știm?

    • Unu' Răspunde

      Încerci să comunici cu niște animale impulsive … N-ai cu cine!

      • c-block Răspunde

        Pasul făcut este absolut nefericit și nu-i văd rostul. Asta în afară de a face uragan în oliță și ca să mai apară marele p@litician pe sticlă și atât.

  6. Diana Răspunde

    P#lait – om de r@h@t esti.
    scrie tu si asta “USR trebuie să își mențină direcția odată stabilită cu partenerii de coaliție, altfel ajung să nu mai aibă credibilitate, atât în fața sătmărenilor, cât și în fața celorlalte partide”.
    Ati fugit de la guvernare ca niste zdrentze, nici un gram de minte nu ati avut.
    Veci nu mai vedeti voturile romanilor.

  7. Satmareanul Răspunde

    Domnul deputat iese la declaratii doar cand i se termina bateria de la vibratorul anal pe care il utilizeaza? Il mananca in fund altfel sa iasa cu declaratii nule doar sa aiba activitate :)))

    Donez baterii pentru urmatoarele 12 luni doar sa nu mai apara el cu prostiile lui !!!

  8. dorel Răspunde

    Un păcălici depășit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.