Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Razii pe șoselele județului Satu Mare. Zeci de șoferi au rămas fără permis

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, la data de 11 august, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 140 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 100.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 48 de conducători auto, dintre aceștia 45 fiind depistați nerespectând regimul legal de viteză.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Nha Răspunde

    Mai sunt soferi cu permis oare dupa atatea zeci si sute si mii de permise luate, ori au si fost restituite deja? Doar numarul cocalarilor si frustratilor din trafic nu se reduce! 😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.