Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Record de trafic în vama Petea: aproape 130 de mii de persoane în trei zile

Aglomerație infernală, cum nu s-a mai înregistrat vreodată, în ultimele zile, în punctul de trecere a frontierei Petea. În trei zile au ieșit din țară aproape 130 de mii de persoane, iar polițiștii de frontieră au lucrat la capacitate maximă. Aglomerație a fost și în PTF Urziceni, acesta fiind tranzitat de peste 16.000 de oameni.

,,Polițiștii de frontieră au lucrat în PTF Petea chiar pe opt artere de control (lucru care nu s-a mai întâmplat anterior) pe sensul de ieșire din România. La Urziceni, cinci artere de control au fost folosite pentru ieșirea din țară- trei din cele destinate ieșirii conform configurației punctului și alte două de pe sensul de intrare. Au lăsat doar o arteră pentru intrarea în România tocmai pentru a putea face față afluxului extrem de mare de participanți la traficul transfrontalier. Toate arterele de control – fie că vorbim de cele trei de la Urziceni sau de cele 6 de la Petea – converg într-o singură arteră de circulație de pe drumul național care duce în punctele de frontieră”, informează Poliția de Frontieră.

După trei zile – vineri, sâmbătă și duminică: prin PTF Petea au ieșit din România 129.600 de persoane, cu 36.860 mijloace de transport. Prin PTF Urziceni au ieșit din țară peste 16.060 persoane, călătorind cu 5.860 mijloace de transport.

 

6 comentarii

  1. Gabor Răspunde

    Au venit ungurii la noi la mare

  2. Gogu Răspunde

    L-ati votat pe ghiolbannis voi diaspora,care a promis ca intram in Schengen…Acum il doare exact in fustita scurta a lu’ nevasta-sa de voi !!Si sincer,o meritati cu varf si indesat,pentru ca mereu ati votat cu curu,nu cu capu’ !!

    • X Răspunde

      Da tu pe cine ai votat ?

    • Sâcă Răspunde

      Coadă la Petea va fi, atâta timp cât suntem in UE, și fără Schengen. Dacă chiar ne deranjează OK. ieșim din UE și se rezolva treaba , va bate vântul prin Petea, se va muta coada la pașapoarte, ce zici Gogule cum este mai bine? In legatură cu JOhanoș – Schengen ai dreptate, dar nu văd legătura cu coada de la Petea…

      • ... Răspunde

        Sucă,dacă intram în Schengen nu mai stăteam la coadă în Petea,și nu numai la Petea,pentru că dispar vămile,capisci ?Tu de unde ești,din Cuța sau din Soconzel ?!😁😂

  3. Satmarean 1 Răspunde

    @CORECT GOGULE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.