Ultima actualizare: azi, 17:58

Locale

SONDAJ. Cât de mulțumiți sunt sătmărenii de transportul public în comun

Primăria Municipiului Satu Mare și operatorul de transport public în comun, Transurban S.A Satu Mare lansează o amplă campanie civică prin care doresc să afle care sunt nevoile și așteptările persoanelor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun.

Astfel, începând de luni, 29 august și până în 12 septembrie, sătmărenii sunt rugați să completeze sondajul care își propune ca prin intermediul celor 11 întrebări, care se pot completa în mai puțin de 3 minute, să reflecte cât mai clar opinia sătmărenilor despre serviciile de transport public, despre orarul/numărul unităţilor de transport și calitatea unităţilor de transport.

Răspunsurile vor fi analizate, iar conducerea Transurban S.A  Satu Mare va ține cont de ele pentru implementarea unor măsuri de îmbunătățire a serviciilor de transport public. Pentru a ajunge la cât mai mulți cetățeni, rugăm sătmărenii să distribuie link-ul unde se poate completa sondajul: https://bit.ly/transurbansm.

Un comentariu

  1. mara Răspunde

    Dezastru ..Mi s-a intamplat sa urc intr-unul fara aer conditionat si geamuri fixe..am coborat la prima statie cu senzatie de lesin..horror

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.