Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Record de tranzit în vămile Petea și Urziceni. Aglomerație cum nu s-a mai văzut

Record de tranzit în vămile Petea și Urziceni din județul Satu Mare. Astfel de aglomerație nu s-a mai văzut, spun reprezentanții Poliției de Frontieră. Zeci de mii de persoane au ieșit din țară, doar în ultimele trei zile.

,,Poliția de Frontieră Satu Mare este cel mai adesea asociată cu PTF Petea și Urziceni. Activitatea din aceste două puncte este cea mai vizibilă publicului larg, este locul în care cetățenii intră în contact direct cu polițiștii de frontieră. Pe lângă o activitate intensă și susținută care nu se vede de către public, polițiștii de frontieră din cele două puncte de trecere a frontierei au avut parte de un weekend extrem de aglomerat. Nimic din experiența anilor anteriori nu a fost valabil în acest an, lumea este într-o continuă mișcare. Iar acest lucru nu face decât să ne oblige la o vigilență sporită și la o permanentă adaptare a misiunilor noastre la realitatea cotidiană”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.

La Petea, în ultimele trei zile, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de control pe sensul de ieșire din România 68.240 de persoane, călătorind cu 20.700 mijloace de transport. Pe intrare numărul a fost mult mai redus – doar 14.400 de persoane cu 5.320 auto.

La Urziceni s-au prezentat pentru a ieși din țară – în aceeași perioadă- 8.300 de persoane, cu 2.530 mijloace  auto. Iar pe sensul de intrare s-au prezentat la controlul de frontieră 3.535 cetățeni, cu 1.020 de mijloace de transport.

4 comentarii

  1. Gogu Răspunde

    Suntem bataia de joc a europei !! Am ales doi presedinti MINCINOSI,basescu si iohannis,care promiteau inainte de a fi votati ca vor rezolva eliminarea vizelor pentru sua si aderarea Romaniei la spatiul Schengen !! Daca pe primul clar nu-l puteau crede decat prostii,pe al doilea totusi l-am crezut ,insa s-a dovedit a fi tot un papagal de doi bani !! De ce nu si-a facut in vara asta “diaspora” timp sa-i faca o “vizita” lui iohannis la Cotroceni,macar vreo suta de mii de oameni ???!!! P.S.-SPER SA-MI PUBLICATI COMENTARIUL !!!

    • Marvel Răspunde

      Poti sa-l pui pe Batman presedinte si pe Superman premier, daca vestul nu vrea atunci asa ramane cu privire la vize SUA si shengen dar suntem mai ocupati de grija vecinilor decat de a imbunatati situatia. Plus ca si o buna parte din cetatenii plecati peste hotare ne ajuta mult in privinta asta.

  2. mara Răspunde

    La viitoarele alegeri Iesiti la vot si nu mai votati papagalii ..ca asta votati de 30 de ani

  3. Maci Laci Răspunde

    LA VIITOARELE ALEGERI VOTĂM AUR CU GERGE SIMION PREȘEDINTE ȘI CĂLIN GEORGESCU PREMIER!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.