Ultima actualizare: azi, 12:16

Locale

Şofer profesionist, condamnat la închisoare, după două beri. A cerut pedeapsă blândă!

Un şofer profesionist din judeţul Satu Mare a fost condamnat, în această săptămână la o pedeapsă de opt luni de închisoare, cu suspendare, după ce a fost prins beat la volan. El a spus că a băut două beri, după care a vrut să se deplaseze spre casă, dar a fost oprit de poliţie.

Totul s-a petrecut în 21 mai 2021 în Bărsăul de Sus. Bărbatul, şofer pe o autoutilitară, a băut două beri şi s-a urcat la volan să meargă spre casă dar a fost oprit de poliţie, rezultând o alcoolemie de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat. El este şofer profesionist, având categoriile AM, B1, B, C1, C, BE, C1E, CE.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta în faţa judecătorilor, şi a cerut o pedeapsă blândă, spunând că soţia sa nu lucrează şi că trebuie să-şi întreţină fiica bolnavă.

Judecătorii l-au condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare.

7 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Indiferent de circumstanțe și cu atât mai mult cu cât e vorba de un șofer profesionist sper din tot sufletul să nu mai conducă. Pentru că se pare nu a înțeles gravitatea faptelor comise. Acum el are o problemă existențialâ adică cum să își câștige banii de pită și de bere și zice că va fi cuminte. Dar dacă omora pe cineva în drum spre casă beat fiind la volan? Câte astfel de povești ați mai auzit? El îl obligam la consiliere psihologică periodică. Serios spun asta și nu din răutate.

    • Prostule Răspunde

      Da-ti o palma bre. N-ai habar despre ce vb, poate chiar a baut 2 beri, tu te imbeti de la 2 beri sclavule ? Si faza cu aeru expirat ii inselatoate, ca pot sa beau acuma 3 guri de bere si sa suflu in fiola poate si mai mult de atata. In anumite tari civilizate poti sa bei 1 bere 2 sau un pahar de vin. Numa la noi faceti scandal pe bani marunti.

      • altu fără bmw Răspunde

        De la două beri nu are cum să aibă așa alcoolemie eventual nemâncat și prins imediat după ce a ras două beri. Dăți 4 palme că poate te trezești! Gândește-te că poate îți omora pe cineva cunoscut beat fiind. 0,42 e destul de mult. Și atunci făceai pe avocatul lui? Sau poate atunci cereai să fie spânzurat inclusiv cel care i-a dat permisul de profesionist? Ce șofer profesionist e ăla care știe că nu are voie să bea și totuși face apoi se urcă la volan? Tot ce este după prima bere deja este prea mult. Punct.

        • @altu fara bmw Răspunde

          Da-l dreaq pe prostolau,nu-l baga in seama !!Betalaul care nu s-a putut abtine pana sa ajunga acasa,unde putea sa bea nu doua beri ci douazeci de beri ,putea sa faca accident si ajungea direct dupa gratii !!Sa multumeasca Domnului ca l-au prins politistii si nu s-a intamplat ceva mult mai rau,iar judecatorii au fost destul de blanzi !!STOP alcool la volan !

          • altu fără bmw

            Perfect de acord cu tine!👍👍🙌

    • Bmw Răspunde

      După 2 beri nu cred că era beat. Că a procedat greșit este altă discuție. Iar despre pedeapsa ce să zici când faci comparație cu alții care nebăuți omoară oameni cu mașina și scapă fără nici o zi de pârnaie.

      • altu fără bmw Răspunde

        Și cu asta sunt foarte de acord. Cu așa sentința niciodată nu vom reuși să disciplinăm șoferii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.