Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Tânără din Satu Mare, luptă să își salveze mama bolnavă de cancer: „Are nevoie urgentă de sânge”

O tânără din județul Satu Mare luptă să își salveze mama bolnavă de cancer. Femeia a fost diagnosticată cu 3 ani în urmă cu cancer, iar de atunci duce o luptă crâncenă cu această boală. Fiica acesteia a postat un mesaj pe Facebook prin care cere ajutorul sătmărenilor pentru a dona sânge.

“Mama are nevoie urgentă de un donator de sânge care să aibă grupa AB4 negativ. Este internată la Spitalul Județean, secția Oncologie, nume: Chilici Monica. Dacă aveți vreunul dintre voi această grupă sau cunoașteți pe cineva care ne-ar putea ajută, aș fi recunoscătoare!. Din păcate mama mea se lupta cu cancerul de 3 ani de zile, Mulțumesc!” a scris tânăra online.

În ultimele zile tot mai mulți sătmăreni ajung să depindă de transfuzie. Dacă aveți posibilitatea și timpul puteți dona la Centru de Transfuzie de pe strada Ravensburg, nr. 4, în cartierul Micro 15 din municipiul Satu Mare.

Citește și:

3 comentarii

  1. Mr Manelu Răspunde

    Probleme grave de sănătate pentru Florin Salam. Manelistul a fost internat în spital și a fost trecut pe oxigen. Florin Salam are parte în prezent de îngrijiri medicale, iar familia îi este alături.

    Probleme grave de sănătate pentru Florin Salam
    Florin Salam trece prin momente dificile. Miercuri noapte a ajuns la spital, de urgență. Artistul a fost testat și confirmat pozitiv cu coronavirus, a doua oară. El se află încă internat la un spital de boli infecțioase din București, unde beneficiază de tratamentul necesar infecției. Manelistul nu se simte bine și acuză probleme respiratorii.
    Fratele manelistului a murit acum 2 ani de coronavirus

    • Darwin Răspunde

      Se cheamă selecție naturală. Eu am descoperit.😮🤫
      Mă aștept ca BOR să oragnizeze la fiecare biserică rugăciuni pentru această “valoare”.

    • Dr. Maus Răspunde

      Dar în loc de a plânge pentru ăsta nu mai bine ai dona ceva sânge că bag seamă ai fi util și tu prima dată în viața ta?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.