Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Tarifele la salubrizare, majorate la Satu Mare! Maskulik explică motivele

Tarifele la salubrizare, majorate la Satu Mare! Consiliul Local al aprobat în şedinţa de astăzi majorarea tarifelor la salubrizare cu 8%, solicitarea fiind făcută ca urmare a creşterii preţurilor la combustibil.

Încă de la început, consilierul USR Ligia Golban a anunţat că aleşii locali ai USR votează împotriva acestei majorări, cerând explicaţii de la conducerea primăriei.

“Grupul USR votează împotrivă din prisma faptului că pentru a mări tarifele trebuie ca firma de salubrizare să livreze şi calitate. (…) Noi mărim taxele dar cetăţenii au nevoie de servicii de calitate”, a spus Ligia Golban.

Administratorul public, Maskulik Csaba, a explicat că această majorare vine ca urmare a creşterii preţului la combustibil şi că serviciul de salubrizare funcţionează “cu mici probleme, cu mici deficienţe”.

Potrivit acestuia Florisal a cerut mai mutle majorări şi alte “bazaconii”, însă Primăria a acceptat doar modificări după creşterea preţului de motorină de la 4,5 lei pe litru.

Majorarea solciitată a fost votată de către 17 consilieri UDMR, PNL şi PSD, cei patru de la USR votând împotrivă.

 

8 comentarii

  1. ecologist resemnat Răspunde

    De aici sătmărenii pot înțelege că și chiar în situația unui nou contract de delegare a serviciilor ce ne va servi pe bani mulți Florisal. Că văd că deja primăria și managerul sunt de partea lor. Foarte rău!

  2. Unu' Răspunde

    Mulțumim grupării infracționale organizate din CL al municipiului Satu Mare, care în loc să urgenteze semnarea noului contract cu o firmă de salubrizare serioasă, freacă menta și laba țeparului Pușcaș!
    Idem și cu PUG!!!

  3. xpert86 Răspunde

    Coalitia jegurilor ce ar fi putut vota?????

  4. Norik Răspunde

    Jeg in frunte cu Mospulic ,familia lui prieteni cu Silica Tenismanu.

  5. Gheorghe Răspunde

    In orice tara civilizata din lumea asta mare se dau containere pentru selectia gunoiului,respectiv gunoi menajer,hartie,plastic,sticla s.a.Nerusinatilor si nemernici de ce eu trebuie sa merg la voi la sediu in micro 14 sa ridic sacii galbeni pentru hartie,plastic s.a si asta din doua in doua luni?Mai spurcatilor voi va bateti joc de toti cei care vor sa fie corecti.Va este greu cand vine masina sa ridice gunoiul pe strazi sa lasati la adrese si sacii galbeni?Sau va este frica sa faceti asta fiindca angajatii vostri i-ar vine pe palinca?Sunteti incapabili sa ganditi.Aveti acolo(in micro 14) doua tate acre vopsite si sictirite de-ti vine sa nu mai calci pe acolo never.Cat despre locatie?…este ca o buda veche si abandonata.Sa va fie rusine ca nu va intereseaza numa,,sa iasa banu”…mars cotarle.

  6. bigbrother Răspunde

    Domnul sitimenajer mai bine ar informa cetățenii legat de stadiul recuperării celor trei amenzi în valoare de 3 miliarde de lei vechi achitate în locul Florisal de către Primărie către Fondul de Mediu pentru nerespectarea cotei de colectare selectivă a deșeurilor! Că nu de alta dar sunt bani publici și bani foarte-foarte mulți! Ce multe treburi ar putea face din asta primăria dar nu mai bine plătim în locul Florisal, nu????? Numai să nu se dea cu subsemnatul de către unii că poate fi foarte neplăcut. Deci?
    Dar și domnii de la ziar ar putea întreba și scrie pe subiect. Nu cred că nu ar interesa pe cititori, ba din contră!

  7. Mihaita Piticu' Răspunde

    FMM de Puscas gunoi ordinar….

  8. gunoi de om Răspunde

    maskulil gunoiule esti pe mana cu florisalul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.