Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Tentativă de omor. Un sătmărean și-a înjunghiat nepotul din cauza unei facturi la curent

Tentativă de omor în județul Satu Mare. Un sătmărean, Pityu, și-a înjunghiat nepotul după ce s-au certat din cauza unei facturi la curent. Acesta din urmă a fost grav rănit, iar medicii s-au văzut nevoiți să îi scoată splina. Pityu a fost condamnat ieri, 11 august, la patru ani de închisoare de către judecătorii Tribunalului Satu Mare.

În dimineaţa de 19.08.2018 inculpatul (unchiul victimei) a mers la vecinul său, Laszo, ca să-l ajute să schimbe un geam şi a rămas la povesti, timp în care au băut bere, iar în jurul orei 11.00 a sosit victima (nepotul) care era puţin băut şi a continuat să bea cu ei. În timpul discuțiilor au început să se certe legat de plata unei facturi de curent electric.

În seara aceleiași zilei, unchiul și nepotul au revenit la Laszlo și au început din nou cearta legată de plata facturii de curent electric. De aici a urmat o bătaie, s-au împărțit pumni și picioare, iar la un moment dat, unchiul a scos un cuțit și și-a înjunghiat nepotul, provocându-i o plagă înţepat-tăiată (nepenetrantă) la nivelul flancului drept şi o plagă înţepat-tăiată la nivelul hemitoracelui stâng lateral bazal, penetrantă în cavitatea peritoneală cu lezarea splinei. Victima a fost transportată de urgență la spital, acolo unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Medicii au fost nevoiți să îi scoată splina.

Pentru fapta comisă, unchiul Pityu a fost condamnat ieri, 11 august, de judecătorii Tribunalului Satu Mare, la patru ani de închisoare.

Sursa: rejust.ro

2 comentarii

  1. unu Răspunde

    totusi 4 ani e nevoie sa se clarifice????

  2. Norik Răspunde

    Dapoi mai putini Pityu si Laszlo nu strica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.