Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Ai obiecte nefolositoare în casă? Echipa de la festivalul La Dâmburi te invită la Anti-Târg

Echipa de design a festivalului La Dâmburi lansează o provocare pentru sătmăreni. Aceștia au creat evenimentul Anti-Târg prin care sătmărenii sunt invitați să aducă obiecte nefolositoare din casă, în schimbul cărora vor primi decorațiuni  folosite în anii anteriori la festival. Cu obiectele primite, echipa va crea decorațiuni pentru festivalul din acest an.

În data de 14 august, voluntarii de la SamStudia, La Dâmburi, vor organiza un acest târg, care va avea loc în fața Centrului Cultural “G.M. Zamfirescu” .

„Te invităm să ne sari în ajutor pe data de 14 august, duminica aceasta, intre orele 17.00 si 21.00, în fața Centrului Cultural G.M. Zamfirescu. Ai și tu obiecte nefolositoare ție care zac în colțul camerei? Acum ai posibilitatea să participi la un troc sau “anti-târg” unde vei primi în schimbul lor decorațiuni specifice edițiilor precedente ale festivalului. Lucrurile primite în cadrul evenimentului vor fi utilizate de echipa de design din Samstudia pentru a creea noi decorațiuni care vor construi atmosfera plăcută la locația festivalului”, este mesajul organizatorilor.

„Pentru că avem multe decorațiuni din ediții precedente care nu mai pot fi folosite din cauza faptului că sunt foarte repetitive sau prea vechi, așa că am decis să dăm aceste lucruri la schimb pentru obiecte noi primite de la sătmăreni” a spus voluntarul SamStudia, Larissa Zimbru.

Aceștia doresc ca prin acest anti-târg să creeze decorațiuni noi pentru festival. Evenimentul are loc în data de 14 august, între orele 17 și 21, și se va ține în două schimburi, fiecare schimb va avea 7 voluntari.

Cu activitățile începute încă din 2013, festivalul La Dâmburi a devenit o tradiție în Satu Mare. Samstudia își propune să creeze schimbare prin implicare în comunitate. Anul acesta evenimentul are loc in perioada 26-27 august.

3 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Soacra se pune????🤔😱🤪😜😂
    Că atunci vin și eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.