Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

‘’Vânătoare’’ de vitezomani pe șoselele din județ. Zeci de șoferi au rămas pietoni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, la data de 10 august, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 160 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 160 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 59 de conducători auto, dintre aceștia 57 fiind depistați circulând pe drumurile publice cu viteze cuprinse între 101-123 km/h.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

8 comentarii

  1. Un sătmărean Răspunde

    Vanatoarea p…uli,stau la pândă ca șobolanii prin locuri ferite….in loc să își miste caschetele cu mașinile vizibil….să văd toți cretinii care circula haotic prin Sătmar!!!

  2. Beny Kira Răspunde

    Milițieni proști!

  3. Un anonim Răspunde

    Ar trebui sa stea si sa isi vaneze si colegii care in timpul serviciului conduc vorbind le telefon, trimitand mesaje sau nepurtand centura de siguranta !!

  4. teo Răspunde

    Decat sa stea la vanat mult mai bine ar ajuta la fluidizarea traficului. De exemplu sa trimita un echipaj in orele de varf la intersectia Burdea si sa culeaga permisele celor care fenteaza pe toti din coloanele care asteapta pe coborare pod Decebal , incadranduse pe banda din dreapta, spre drumul Careiului, si se baga ca nesimtitii in fata in sensul giratoriu! Sau sunt prietenii lor care fac asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.