Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Incendiu în Bixad. O clădire dezafectată a luat foc

Astăzi, la ora 09:20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “ Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, la o clădire dezafectată, în localitatea Bixad.

La fața locului s-au deplasat șase subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se fără flacără, mocnit, la două grinzi.

În urma incendiului au ars 2 grinzi din componența clădirii. Cauza probabilă de producere a incendiului este efectul termic.

Sursa: ISU Satu Mare

Un comentariu

  1. History Răspunde

    Acțiunea continuă? Trebuie să dispară dacă se poate absolut orice urmă a istoriei recente sau de mai demult ca după aceea să se poată spune și a se fabrica una convenabilă? A se vedea în acest sens și soarta sinagogii de pe strada Ham Janos din Satu Mare. Adică nu e un caz unic. Ce aveți cu falansterul lui Arcadie Pasztory? Într-o țară normală și care se respectă această clădire unicat în Europa era demult renovat și pus în valoare. Noi în schimb ce facem?????
    PS. Știți între atele de ce nu se poate renova? Că am înțeles clădirea ar fi pe teritoriul a două UAT – Negrești-Oaș și Bixad. Dar cine a trasat limita UAT ca un bou???? E chiar așa greu de modificat? Probabil nu se vrea. Rușine administrațiilor locale implicate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.