Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

VIDEO. Sătmăreni la nunta lui George Simion. Cum s-a desfăşurat nunta de “AUR”

Mai mulţi sătmăreni au participat, sâmbătă, la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu, eveniment ce a avut loc la Măciuca, în Vâlcea. Printre miile de invitaţi s-au numărat şi mai mulţi sătmăreni, în frunte cu Adrian Ştef, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare.

Liderul AUR, George Simion, și aleasa sa, Ilinca, s-au căsătorit în fața preotului, în biserica improvizată special pentru cei doi.

În comuna Măciuca au mers români din toată țara pentru a fi martori la eveniment și pentru a se distra.

De la nunta lor nu au lipsit nici tradițiile, muzica populară și dansurile, iar zeci de bucătari au pregătit mâncarea pentru invitați și au încins grătare întinse pe sute de metri.

Cei doi proaspeți soți au anunțat că obiceiul de a fura mireasa nu va fi respectat, potrivit realitatea.net.

 

 



21 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Casă de piatră!

  2. Dan Răspunde

    Ce modest este românul!.Un greenhorn ipocrit se īmbracă în costum național și gata el iubește România!!!!!……….și asta chiat dacâ are tendințe isterice înspre autocrație

  3. Decebal Răspunde

    poze numa bune de dat la ratze dupa o betie crunta. doi farisei ratati.

  4. Off Răspunde

    Cum un șef de județ sa se ploconească la aurică!? Mai omule ai fost mare, ai căzut l Tăriceanu, PSD, PDL etc dar chiar aici :))) nu se poate mai jos!!!

  5. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Superficial. Stânjenitor. Cărămida fiecare a primit gratis la intrare ca să se dea în piept cu ea?
    Și mai spuneți că stăm rău dacă de permitem așa ceva???? Unde mai vezi așa ceva în afară de nunta și încoronarea prințului moștenitor din Eswatini (Swaziland pentru cei care stau mai slab la materie)? Acolo cu zeci de neveste nu a fost așa o hărmălaie ca aici! Jalnic de superficial dar tipic.
    Casă de piatră. Sper ca copiii lor să fie mai deștepți.

    • 💩💩💩💩💩 Răspunde

      O fost cam exact ca și la Tușványoș, tot un fel de nuntă câinească…

  6. Satmarean Răspunde

    Ca sa judeci pe altii mai intai trebuie sa fii drept cu tine . Ce–i rau ca a fost la nunta unu,, ori altul.?Fiecare va primi rasplata pentru faptele sale . ATATA TIMP CAT NU DERANJEZI PE NIMENI AI DEREPTUL SA FACI CE CREZI CA-I BINE PENTRU TINE.Grija pt altul duce la …….

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Nu mă bag la discuții cu tine că oricum nu pricepi esența. Și chiar au deranjat pentru că numai dacă socotești că au fost puse trei spitale la dispoziția lor nu știu pe ce considerente mi se pare absolut deplasată. Aștept motivația. Pentru că acum niște ani când fiica lui Lucuț s-a măritat nici atunci nu a fost așa ceva ca și acum. Și crede-mă că au fost mii și mii de invitați și acolo.
      În concepția mea nunta este prin definiție un eveniment de familie și trebuie tratată ca atare. Acum că unii au bani și fac sindrofii de astea nu înseamnă că e normal. Totul zici că e un bâlci exploatat politic.

  7. Politica..... Răspunde

    Nuntașii îl vor pe George Simion preşedinte. I-au cerut să candideze chiar în mijlocul nunţii: „Candidează, George, la prezidențiale”

  8. Emanuel Răspunde

    Mult prea mediatizata nunta lui simion impostorul.
    Românii sunt prea orbiți de promisiunile ultra nationalistului George Simion și nu vad interesele ascunse care stau la baza acestui partid. E normal ca Ștef , un politician zero realizări , sa mai incerce sa muște din ciolan .

  9. Beny Kira Răspunde

    AUR e un partid de analfabeți

  10. sheps Răspunde

    Bac-ul tău ce mai face????

    • Oliver Răspunde

      …ce a fost și ce a ajuns Adrian Stef…..o labă tristă, pierdută pe culmile politicii!!!.

  11. ===== Răspunde

    Adunatura de opincari.

  12. Lili Răspunde

    Cine a suportat aceste cheltuieli, deloc neglijabile si din ce fonduri?

  13. abc Răspunde

    A ajuns de fapt inapoi ce era. Cat a fost presedinte de CJ si-a depasit cu mult competentele politice si cele intelectuale. A profitat de o anumita conjuctura ca si Coica sau Valer Marian. Numai gandeste-te ce a fost in stare sa faca pentru Brighi al lui prin cladire. Apropo, nu-l intreaba nimeni de atelierul de transformare a masinilor in hycomat inaugurat (drept gol) de catre el in 2016? Ca nu de alta dar cine are nevoie de asa ceva trebuie sa mearga la primul atelier RAR autorizat tocmai aici aproape ….. la Sovata!!!!!

  14. 💩💩💩💩💩 Răspunde

    O fost cam exact ca și la Tușványoș, tot un fel de nuntă câinească…

    • abc Răspunde

      Tot așa s-ar putea spune despre oricare întrunire clasicî de vară a oricărui partid. Diferența e că acolo e ceva clar declarat. De ce amestecă în halul ăsta grosolan un eveniment fericit din viața sa personală? Măcar cine mai știe își dă seama cât de bolnavă poate fi persoana în cauză. Au mai fost nunți cu oameni politici, chiar și nunți mari dar totuși bâlci niciunul nu a făcut din treabă. Asta a fost ziua comunei Măciuca extinsă în cel mai ordinar mod, un eveniment de familie exploatat în sens politic. Condoleanțe miresei pentru mirele narcisist. De aici nu poate urma decât ceva și mai rău.

  15. Beny Kira Răspunde

    Ștef a lasat-o pe Brighi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.