Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

VIDEO. Tânăr băut, accident la o benzinărie din Satu Mare. La un pas să fie bătut de proprietarul mașinii

Tânăr beat, accident la o benzinărie din Satu Mare. La un pas să fie bătut de proprietarul mașinii. La data de 15 august a.c., în jurul orelor 01.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în municipiul Satu Mare.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, domiciliat în localitatea Ambud, ar fi condus un autoturism pe strada Piața Nicolae Titulescu și, ajuns la intersecție cu strada Caișilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism parcat la marginea părții carosabile.

Ulterior producerii impactului, autoturismul condus de către tânăr a fost proiectat într-un parc aflat în spatele unei stații de carburant.

În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale, fără a fi pusă în primejdie viața vreunei persoane.

Polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G.195/2002R, cu o amendă în valoare de 2175 de lei, fiind luată totodată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 150 de zile.

Martorii spun că șoferul ar fi încercat să dea vina pe un prieten spunându-i: „Nu poți să spui că ai condus tu?”, însă, tânărul a fost prins de polițiști. Totodată, martorii aflați la fața locului, au declarat pentru PortalSM că proprietarul autoturismului ar fi vrut să îl bată pe șofer, el fiind ținut de mai mulți bărbați pentru a îl opri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.