Ultima actualizare: azi, 14:45

Locale

VIDEO. Toalete înfundate şi fără hârtie la ştrandul din Tăşnad. Activist revoltat pe administraţie

Toalete înfundate şi fără hârtie la ştrandul din Tăşnad. Activistul tăşnădean Cristi Irimus a postat pe Facebook un video în care arată faptul că toalete de la ştrandul din Tăşnad sunt înfundate şi fără hârtie igienică. El spune că a fost la ştrand în urmă cu patru ani şi va mai merge peste patru ani.

Din anul 2018 nu s-au făcut mari schimbări la băi, toaletele sunt înfundate, nu există hârtie igienică, nici capace, iar dușurile nu funcționează.

„Să vă fie rușine, că o trecut 4 ani din 2018, când am filmat la fel… Mai vin peste 4 ani, da’ de nu a fi la fel…” a spus Cristi Irimus.

El a recunoscut că apa din bazine este curată și atmosfera plăcută.

„Prețul îl cereți, condiții nema”, a conclizionat Irimus.

7 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Ce sa faci la toaleta, cand ai bazinele la dispozitie?

  2. GB Răspunde

    “Activistul…” Un activist adevărat făcea activism real alertând și chemând la raport administrația și o punea într-o postură jenantă în fața publicului, vorba aceea murea de gât în budă cu “nea Gigi” și administratorul ștrandului, de închideau! Mai degrabă ghibiț, și pe ghibiți nu-i bagă nimeni în seamă nici mâcar “o dată la patru ani” . Din videoclip rezultă un ghibiț slab, cu o prestație pe măsură, care intrând de trei ori în latrina cu pricina aveai impresia că-i face reclamă pozitivă (a găsit hârtia igienică inexistentă! și a așezat-o în suport!! acolo era și ventuza de desfundat precis și de-o găsea să te ții ce “bușoneală” îi trăgea wc-ului!! mamăă…) De trei ori, că vorba românului :” no scutura mai mult de două ori că te joci…” finalul fiind pe măsură “încă o baie”… și o ceafă cu cartofi pai… și patru beri… și iar latrina de trei ori… etc. . Încă un episod “memorabil” din serialul “Ștrandul, activistul și latrina”. A se trata postarea un pamflet.

  3. Bulshit Răspunde

    Centru balnear turistic ferească mă Dumnezeu……🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  4. Militia Răspunde

    Mizerabil, numai statiune turistica nu se poate numi acel asa zis strand

  5. comentator Răspunde

    Mă! Încă nu ați priceput că trebuie făcută economie la apă? De aia au lăsat-o așa! Plus probabil au auzit de la nemțălăi de noua descoperire iepocală cu hârtia igienică reciclabilă! Sunteți rămași în urmă cu noutățile de pe piață? Poate intenționat era așa, mai știi????😱😱😱🥴🤮💩

  6. Maci Laci Răspunde

    ASTEA SUNT NUMAI POVESTI ȘI ABERAȚII SĂ DISCREDITEZE TOT CE E ROMÂNESC DAR LA LUCRUL CARE SE APROPIE CU PASI REPEZI ȘI ANUME RUPEREA ARDEALULUI DE ROMÂNIA ȘI ALIPIREA LA UNGARIA VA DUCE LA NISTE LUCRURI ÎNGROZITOARE AFICA VA FI MAI RĂU CA ÎN RUSIA!!!!

  7. Maci Laci Răspunde

    IMI CER SCUZE. IAR NU MI-AM LUAT BUNGILE CU LITIU SI MEDICUL MI-E IN CONCEDIU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.