Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Trafic blocat în PTF Petea și Urziceni. A căzut sistemul informatic maghiar

ACTUALIZARE. Începând cu ora 19.45, s-a luat măsura permiterii tranzitării prin Punctele de Trecere a Frontierei Petea și Urziceni, a persoanelor care se bucură de dreptul la libera circulație.

Între timp, timpii de așteptare au crescut, sens în care au fost deschise toate benzile de control. Pe sensul de ieșire din România, în PTF Petea, la autoturisme, se înregistrează 120 de minute, fiind deschise 6 artere de control, iar pe intrare vorbim de 60 de minute timpi de așteptare și 5 artere de control. În același punct de trecere, la camioane se inregistrează 150 de minute pe sensul de ieșire, iar pe cel de intrare, 30 de minute. În Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire, se înregistrează 60 de minute timpi de așteptare, fiind disponibile câte 3 artere pe fiecare sens.

Știrea inițială:

Azi, începând cu ora 18.10, în Punctele de Trecere a Frontierei Petea și Urziceni, județul Satu Mare, traficul este blocat atât pe sensul de intrare auto/camioane în țară, cât și pe sensul de ieșire, din cauza unor disfuncționalități ale sistemului informatic al autorităților maghiare.

Drept urmare, autoritățile maghiare nu permit intrarea  pe teritoriul Ungariei persoanelor și mijloacelor de transport. Odată cu remedierea situației, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației va dispune măsurile legale aflate în competența instituției în vederea fluidizării traficului.

Sursa: Poliția de Frontieră

13 comentarii

  1. Satmarean1 Răspunde

    Sa claxoneze,poate se rezolva.

  2. Unguru Bulan Răspunde

    Îti dai seama, tara suli si se mai tin si cu coada pe sus

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Trebuia să ne lase pe noi ca noi să întreținem sistemul că acum poate și cablurile erau furate? Dar ca de obicei iarăși abia așteptăm să spunem că no vedeți, ungurii sunt de vină! Ce ați face frustraților fără ei?

  3. Zoly 3 lábbal Răspunde

    Acum aduc alt sistem informatic cu calul de la Mongolia.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Aduce Cozma? Și cu ce se alimentează? Cu bălegar de cal?

      • Cheloo Răspunde

        Va da macar ceva gabor ca faceti pe postacii sclavi pentru el?

      • Zoly 3 lábbal Răspunde

        Iti alimenteaza caii lui cand stai cu buzele tuguiate.

        • 💩💩💩💩💩 Răspunde

          Te rog dă exemplu și deschide discret gurița că tare macho te crezi apoi dar de fapt …. doar ți-e foame rău de tăt.

  4. Tabu Răspunde

    Bine ca acuma se pling. In anii 90 statea la rind cate o zi numai sa ajunga macar in Magyarország , sa vada o viata mai culturata si mai educata. De cind sa da drumul la toti imputiti au devenit super democrati , Dar fara minte si cultura.

    • Gheza Răspunde

      In 90 ungurii mancau lacuste si bagau zeama de cartofi in masini la cat de lipiti erau, pana sa le duca romanii benzina si altcele. La cat aberezi, ori nu ai trait in acele vremuri, ori n-ai fost la ungaria.

      • Aberatus Răspunde

        Lasa vrajala… Vazusi coada mare de romani, care se intindea pan la NonStop, fusera sa cumpere paine alba si Cola, etc… Cei mai grozavi mergeau la Salka lui Matei sa manance gamburgher..

      • Dacia Răspunde

        Cu benzina, ungurii totdeauna au iesit in castig, romanii in pierdere… Inainte de 90, ungurii aveau benzina, noi la tichet 20 litrii lunar. Dupa 90 ei cumparau, ca romanii dadeau mai ieftin, sa aiba bani de facut cumparaturi, salam, tuica de piersici, paine alba, guma de mestecat, dunakavici, etc.

      • @Gheza Răspunde

        De aia cumpăram coca cola, blugi sau caveu la suprapreț de la ei? Că caveul era 1200 lei kilul sau litrul de cola 25 de lei? Ai uitat cum făceai biznis dacă apucai să te duci dincolo la oroszpiac? Iar ei cărau la greu de la noi aragaze, parchet, mobilă Luceafărul? Că așa de greu le mergea? Măcar tu crezi ce spui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.