Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VIDEO. Toaletele de pe centură, închise şi la o lună de la inaugurare. Fără coşuri şi plin de mizerie

Toaletele de pe centura de ocolire a mununicipiului Satu Mare nu au fost deschise, deşi a trecut o lună de la inaugurare, zona fiind plină de mizerii în lipsa coşurilor de gunoi. La această concluzie a ajuns vloggerul  Daniel BadEa Cimpoeru, şofer profesionist care a făcut o oprire pe centură.

El şi-a exprimat nemulțumirea pe canalaul său de Youtube, arătând că este inadmisibil ca toatele, deşi sunt finalizate, să nu fie deschise pentru public. Mai mult, pe jos e plin de coji de semințe, pachete de țigări și flacoane.

“E cu program toaletă? Parcarea pentru oameni cu dizabilități este la o distanţă mare de rampa de urcare,  mai trebe și să se deplaseze până acolo să îs idea seama că e închisă?”, a spus Daniel.

3 comentarii

  1. Aalex Răspunde

    CNAIRul de vina, stiti nu ca astia ai nostrii numai la inaugurare au grabit, restul nu mai apartine de ei, zone blocat pietonal, stalpii cu lumini nu functioneaza noaptea, vai de noi!Sa angajeze un om la parcare, ce e asa de greu?

  2. dze Răspunde

    Cozma..indi esti?

  3. Dacus Răspunde

    Aste e boala “made in Ro” adica sa construim, sa spargem bani, sa se imbogateasca apropiatii….
    Apoi, fie ce vrea “universul”
    Terenuri de joaca,de fotbal in pantă, piscine, terenuri sportive, parcuri in afara localitatilor,drumuri de calitate 5+ etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.