Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

A murit actorul Alexandru Arșinel

Actorul Alexandru Arșinel a murit, joi, la vârsta de 83 de ani, titrează Digi24. Acesta avea mai multe probleme de sănătate și se afla internat la Spitalul Universitar din Capitală.

Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit.

În anul 2017, actorul a fost internat pentru probleme cardiace, atunci când i-a fost montat un stent pe o arteră a inimii. De asemenea, el era diagnosticat cu diabet zaharat şi hipertensiune arterială.

Sursa: Digi24

5 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Pacat, dar mai mare pacat este de acel rinichi!

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Mda. Unii se cramponează și mor urât. Urât de tot. Acest individ pretins mare actor a trăit nepermis de mult. Asta după mine. Dar nu judec eu. Sunt mulți alții care meritau la vremea lor mai multă atenție dar ca să vezi au avut ceva decedență în ei. Că și pe patul de spital problema lui era că a fost demis din postul de director de spital! Trebuie să-ți știi limitele și lungul nasului. Inclusiv în cazul partenerei de scenă Stela Popescu decedată acum 5 ani societatea s-a comportat execrabil. Pentru că era în comă glicemică când a performat pe scenă cu o zi înainte de deces dar a intervenit cineva??? Că se știa că de boală are. Nu era un cadrul medical printre spectatori? Mă îndoiesc. Cei care au fost atunci la spectacol toți o au pe conștiință. Că pe foaie scrie atac cerebral? Păi așa lucrează diabetul cronic dezechilibrat. Să aveți mai multă sănătate. Și băgați de seamă ce am zis de decență. Arșinel la acest capitol a rămas repetent.

  3. H&R Răspunde

    Dumnezeu să-l odihnească în pace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.