Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

A prins un căprior de 5.000 de euro cu ogarii şi a fugit de poliţie

Un tânăr din judeţul Satu Mare a fost condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare după ce a ucis un căprior evaluat la 5.000 de euro cu cei doi ogari ai săi şi a fugit de poliţie, ascunzându-se într-un şopron.

Totul a început în 6.02.2020, când poliţiştii au vrut să oprească o maşină în Moftinu Mic, dar şoferul nu i-a băgat în seamă, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia. Tânărul a gonit cu maşina până când a rămas fără benzină, după care a abandonat vehicolul, a intrat în curtea unui cunoscut şi s-a ascuns în şopron, unde a fost prins de poliţişti.

Când au percheziţionat maşina, poliţiştii au descoperit în portbagaj un căprior mascul mort, cu urme vizibile de mușcături în zona gâtului.

Tânărul le-a spus poliţiştilor că a găsit căpriorul în câmp, în timp ce era tras de doi câini şi că nu a vrut să îl lase să putrezească pe câmp, astfel că l-a luat în maşină. El susţine că nu a oprit la semnalele poliţiei de teamă că a fost văzut vorbind la telefon.

Instanţa însă a descoperit că tânărul, pe timp de noapte şi în afara perioadelor de vânare speciei căprior, s-a deplasat de la domiciliul său cu cei doi câini ogari ai săi, reuşind să captureze vânatul.

În cursul acestei săptămâni bărbatul şi-a aflat sentinţa. A primit 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, El mai trebuie să plătească despăgubiri de 5.000 de euro către Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor, contravaloarea căpriorului.

3 comentarii

  1. Norik Răspunde

    SAU LUAT POLIȚIȘTII DUPĂ EL CĂ SUNT LIHNITI DE FOAME!!!

    • 😲😲😲 Răspunde

      @Norik, așa pentru curiozitate ai citit articolul? Ai observat oare (dar nu prea cred) că toată treaba s-a întâmplat acum 2 ani jumătate în urmă?😱😱😱🥴🤮
      Mâine cine știe la breking news va fi la portarseme meniul de la cina cea de taină????
      Îmi place de voi. Nu încetați să surprindeți omul! E din ce în ce mai rău!😱😱😱😲🥴😪

    • Borick Răspunde

      E foame mare norick. Și tu ai mânca o tocănyță bună, nu cred ca-i refuza ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.