Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

VIDEO. Rupere de nori în judeţul vecin. Viitură peste turişti cu corturi

Rupere de nori în judeţul vecin. O viitură s-a produs astăzi în Poiana Glăvoi, din judeţul Bihor, mai multe corturi ale turiştilor fiind inundate.

„Am venit ud de pe traseu şi am crezut că mai am lucruri uscate în cort… Ce a fost în cort în mare parte s-a udat, tot ce a fost în antreu a fost luat de apă. Noi ne-am udat bine şi am avut emoţii să trecem zona prin viitura să ajungem la cort”, a scris Marius Neag pe Facebook.

Salvamontiştii bihoreni au publicat joi pe reţelele de socializare avertizarea meteorologică de tip Cod portocaliu de vreme rea, valabilă până vineri la ora 24.

“Vor fi scurgeri de pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide, creşteri de debite cu posibile depăşiri a cotelor pe Crişul Negru, Crişul Repede şi afluenţii acestora. Vă  recomandăm să ţineţi cont de aceste avertizări, în special dacă v-aţi propus să parcurgeţi trasee turistice care pe anumite sectoare se intersectează cu cursuri de apă (ex. Cheile Galbenei, Cetăţile Ponorului, Cetaţile Rădesei”, se arată în postarea Salvamont Salvaspeo Bihor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.