Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Adrian Cozma, mesaj la început de an școlar: Un copil educat va fi un om bun

Adrian Cozma a transmis un mesaj elevilor cu ocazia începerii unui nou an școlar. Deputatul sătmărean a ținut să vorbească despre importanța educației, menționând faptul că ”școala e locul bucuriei”, o ”a doua casă”.

,,Școala e a doua casă. Locul unde ne educăm și unde învățăm să fim oameni și buni cetățeni. La școală e ca-n grădina casei. Trebuie să o îngrijești zilnic pentru a avea o recoltă bună. Noi astăzi începem să sădim și peste câțiva ani vom culege roadele și va fi bine.

Un copil educat va fi un om bun, un cetățean bun care va aduce prosperitate familiei și comunității. Școala e locul bucuriei,  locul de care o să ne amintim mereu, unde ne facem primii prieteni. E a doua casă. Dacă venim cu drag la școală, ne va fi ușor toată viața”, a transmis Adrian Cozma.


CITEȘTE ȘI:

17 comentarii

  1. Calin Răspunde

    Blah.. Blablah….blablablablabalbal.

  2. micutu Răspunde

    nu ca parazitii de politicieni care se aciueaza pe la deschiderile de an scolar …

  3. John Doe Răspunde

    Cine tot invita aceste rebuturi “intelectuale” la festivitati care sunt in antiteza cu propriul lor caracter?

  4. Bogdan Dumitraș Răspunde

    Un absolvent de Forestier ne dă lecții despre scoală!!!! România educată!

    • Peda Gogu Repetent Răspunde

      @Bogdan Dumitraș, mi-ai luat vorba din gură! Tocmai individul care nu demult făcea scandal vizavi de comasarea unor școli. În mod interesant acolo nu a fost prezent la deschidere? Oare de ce?🤮🤮🤮😭 Dar ne merităm soarta dacă acceptăm astfel de …. conducători. Era să zic altceva
      Mai avem noi un caz demn de Guinness Book. Adică absolvent de facultate după car se trezește că hopa nu a absolvit liceul. Mai ține minte cineva faza? De fapt alții l-au trezit din câte știu. Nevermind😭😱😱😲🤯🤫

      • Beny Kira Răspunde

        Bei sheps

        • sheps Răspunde

          No te-ai găsit și tu exact unde să comentezi! Exact pe competențele tale, nu? Promiți că încerci să dai bacul barem înainte de a te pensiona?

          • :)))))

            ….are facultatea deja cu vechime că doară ii patron,intelectual desăvârșit, om de vază și principalul finanțator a lui Cozma Adrian…la ce mama dracului ii mai trebe bacul!?:)))

  5. s Răspunde

    Vreau ca copilul meu sa invete sa conduca caruta ca distinsul domn supoz-parlamentar , la ce scoala se invata ?

  6. Calin Răspunde

    Tipic copil de bani gata. Termina liceul târându-se la limita corigenței/repetenței, face o facultate la FF din bani bătrânilor, dă cu limba si ajunge mincinos șef. Și iute așa prin incapabilitatea de a face ceva, prin ”băgăreală” a cucerit titlul onorific de ”OM SUPOZITOR” (citat din clasici)

    • c-block Răspunde

      Dar mă-sa ce păzește? Că din ce se pare de ureche nu-l mai trage. Va ajunge și el ca și Coica, marele inaugurator cu mare fast de pubele menajere în Soarelui și atât! Nu din cauza mea. Toate doar mulțumită prestației lui. La următoarele alegeri nu știu dacă mai pupă un post de deputat. Sincer. Nu că ar fi mare pagubă.

  7. Sandra Răspunde

    Cel mai frumos inceput de an scolar a fost la Colegiul Doamna Stanca..scurt si la obiect..nu atata bla..bla..si invitati aiurea..Bravo!!!!

  8. Peda Gogu Repetent Răspunde

    @Sandra, după cunoștiințele mele exhaustive politica în școli este interzisă. Punct. Nu avem nevoie de astfel de speech-uri sterile indiferent din partea cui vine. E plin podul de promisiuni. Dacă aș adune tot ce s-a promis numai în ultimii 10 ani ……… Doar că din ce se pare unii duc lipsă de bun simț.

  9. ==== Răspunde

    Ia intrebati pe calaretul p…li de teorema lui Pitagora , sau a lui Thales. Nici nu indraznesc sa intreb sa ne dea explcatii de teoriile lui Einstein sau macar a lui Newton..

  10. Flaviu Răspunde

    L-a rezolvat gabor pe Cozma-supozitor,așa ii va rămână porecla cât timp va fi pe meleagurile sătmărene Cozma supozitorul politic al PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.