Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Accident grav! A rămas fără o mână și un picior, după ce a încercat să urce în tren

Un accident feroviar s-a produs luni seară în cartierul orădean Episcopia. Un cetăţean din Sudan care a încercat să urce în tren din mers a căzut sub vehicul, care i-a tăiat o mână şi un picior, informează Bihoreanul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, accidentul s-a produs în jurul orei 22, când poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Bihor – Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Oradea au fost sesizaţi prin 112 de producerea evenimentului.

Totul s-a petrecut în zona depoului de locomotive CFR, în proximitatea podului care traversează calea ferată.

,,Poliţiştii orădeni de la transporturi s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, iar din investigaţiile efectuate au constatat că, la ieşirea din staţia CFR Oradea spre Episcopia Bihor, paralel cu strada Bihorului, la intrarea în depou, o persoană a fost accidentată de un tren de marfă, care circula pe direcţia Oradea Est – Valea lui Mihai.

Victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 25 de ani, din Sudan.

Din verificările efectuate de poliţiştii de la transporturi, a reieşit că, în momentul în care a fost accidentat, bărbatul ar fi încercat să urce din mers în trenul respectiv, în timp ce acesta se afla în mişcare”, a mai arătat Alina Fărcuţa.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Oradea, pentru îngrijiri, și ulterior operat.

Sursa: ebihoreanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.