Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

Comisia Europeană avertizează că purtarea măștii ar putea redeveni necesară

Comisia Europeană a avertizat asupra posibilităţii de a fi reintrodusă purtarea măștii și de a fi limitate reuniunile în lunile următoare, pentru a încetini răspândirea COVID-19, informează Digi24. Executivul european insistă asupra importanţei vaccinării, pentru a ţine pandemia sub control, și anticipează, de asemenea, că gripa din acest sezon ar putea deveni o provocare, pe lângă COVID-19.

„Ultimii doi ani au demonstrat că UE se poate confrunta cu un nou val de COVID-19”, ce coincide cu revenirea din concedii, cu redeschiderea şcolilor şi scăderea temperaturilor, menţionează executivul comunitar într-un raport asupra modului în care statele UE trebuie să se pregătească pentru a răspunde unei noi înmulţiri a cazurilor de COVID-19 ce ar putea surveni toamna aceasta şi iarna care vine.

În plus, este probabil ca „UE să se confrunte cu un sezon cu o circulaţie activă a altor virusuri respiratorii, inclusiv gripa”, ceea ce va presupune „o provocarea pentru sistemele de sănătate naţionale deja suprasolicitate”, semnalează acelaşi raport, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Sursa: Digi24

9 comentarii

  1. abc Răspunde

    La ăștia care propun așa ceva ar trebui să le recirculăm și bășina proprie.

  2. Vopsitorul Răspunde

    Io folosesc masca 8-9 ore pe zi….. Cu toate ca dilua tul omoara instant covidul si alte virusuri, bacterii, spirtul e cam slab…. Niciunul nu are 70%….

  3. H&R Răspunde

    “scăderea temperaturilor”…in locuinte s-au gandit nemernicii astia din “Comisionul” European? In locuinte scade tensiunea la curent la 0 volti, scade temperatura, masca pe bot, afara nyema.

  4. Xpert68 Răspunde

    Probabil se doreste in continuare masuri de protectie ca sa stea lumea in case si sa nu faca greve datoria austeritatii si a preturilor foarte mari a produselor alimentare si de la utilitati!!! Numai asa pot constrage poporul sa stea in case si sa nu proteste la greve!!!

  5. Gheza Răspunde

    sa poarte primarul masca tot timpul ca ii cam pute gura de la cate rahaturi scoate pe gura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.