Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Două minore (16 ani) lovite de o mașină pe ”zebră”, în Satu Mare

La data de 2 septembrie, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 36 de ani, din județul Bacău, aflat la volanul unui autoturism, ar fi accidentat două minore, de 16 ani, din Satu Mare, care, în calitate de pietoni,  s-ar fi angajat în  traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară acelor două fete. Conducătorul auto ar fi mutat autoturismul de la locul impactului, în parcarea din imediata apropiere a trecerii de pietoni.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale  alcoolemii.

Verificările  în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și modificarea locului accidentului.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    No da și ăsta vine sa ne omoare tineretul din satmar,ca și băimăreanca ceea de saptamana trecuta?Amu nu săriți în sus ca oșenii din diaspora sunt vinovați de accidentele din oraș?
    Sunt sigur ca acei așa-ziși șoferi care lovesc pietonii pe trecere au alte ocupații decât sa fie atenți la trafic.Cei mai mulți se ocupa cu telefonu sau alte îndeletniciri gen scărpinatul în nas, în cur sau la prohab,ori discuta cu cei din mașină despre chestiuni speciale!!!

    • altu fără bmw Răspunde

      @Gheorghe, din păcate sunt destul de mulți care nici atunci nu opresc la trecere de pietoni ba mai accelerează chit că văd că cel de pe banda alăturată oprește și dă prioritate. Plus că în orașul nostru se circulă cu viteză, mult peste cea reglementată. Și de multe ori cam fără motiv. Dar și neatenția este foarte mare, asta din toate părțile.

      • Gheorghe Răspunde

        Altu,da când mergi cu mașina pe un drum pe care tu știi sigur ca ai prioritate,pe o artera din oraș,stai la orice intersecție cu piciorul pe frână ca poate veni unu care sa nu-ti dea prioritate?Eu cred ca nu!Prioritarea celuilalt trebuie respectata fie el chiar și pieton,mai ales ca sunt reglementari clare in legislatie!Niciodata cand vei lovi un pieton pe trecere nu vei avea castig de cauză,deoarece ești OBLIGAT ca să reduci viteza,sa oprești și sa acorzi prioritate pietonilor angajați în trecere….. Și o are(prioritatea)doar prin locuri special marcate,semnalizare și uneori presemnalizate.
        No dar ce sa zic fiecare ne cautam dreptatea noastră!Nu mă refer neapărat la tine ci în general.

      • Trecere de pietoni Răspunde

        Pe trecere de pietoni poate,daca era pe zebră scăpau,le salva zebra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.