Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTOGALERIE. Cursa copiilor la Satu Mare. Spectacol de ciclism în Piața Libertății

Turul României a adus o spectaculoasă competiție de ciclism la Satu Mare. Cei mici s-au întrecut, în această după-masă, luni, 5 septembrie, în Piața Libertății, în cadrul unui concurs organizat sub formă de circuit și contratimp individual.

Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani s-au întrecut, astăzi, de la ora 15.30 la Cursa Copiilor, o competiție organizată în cadrul Turului României. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei municipiului Satu Mare, care este partener în acest an al competiției Turul României. La finalul cursei, cei mici au fost premiați de către ministrul Sportului, Eduard Novak, primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi și Alexandru Ciocan, președintele Federației Române de Ciclism.

,,Ne dorim să promovăm sportul în rândul copiilor și tinerilor, iar dacă prin astfel de competiții, reușim să încurajăm mersul pe bicicletă – recreațional sau ca soluție de transport urban – dar și ciclismul profesionist, este cu atât mai îmbucurător. Ne dorim să încurajăm comunitatea locală să folosească bicicleta ca mijloc de transport în oraș, motiv pentru care am și accesat fonduri europene pentru construirea pistei de biciclete între str. Botizului și Pod Golescu, care este aproape de finalizare”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Reamintim că startul Turului României la ciclism va avea loc la mijlocul acestei săptămâni, miercuri, 7 septembrie, în municipiul Satu Mare, iar evenimentul va fi urmărit de 100 de milioane de oameni.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, va avea loc prezentarea competiției Turul României, dar și prezentarea echipelor ce vor participa la cel mai prestigios eveniment sportiv al țării.


CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. Norik Răspunde

    Ce cauta acest Novak la o competitie unde sant multi copii el este un neika nimeni si nu poate s-a premieze decat ploduri hortiste.

    • FARCAU Răspunde

      Pe tine nici macar mata nu vrea sa te reprezinte ……….de premiat nici atat …
      Iredentistu p..i mele

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Te rog să constați totuși că a evoluat! Nu mai scrie exclusiv cu majuscule! Îți dai seama, a descoperit butonul Caps Lock!?🤔😱🥴😲

  2. FARCAU Răspunde

    Scuzati ca am baut cam mult si am uitat ca de fapt nu am p..a!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.