Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Filmări în Țara Oașului pentru emisiunea 𝑃𝑜𝑓𝑡𝑖𝑡̦𝑖 𝑝𝑒 𝑙𝑎 𝑛𝑜𝑖. Nea Marin și echipa, impresionați!

Filmările pentru sezonul următor al emisiunii 𝑃𝑜𝑓𝑡𝑖𝑡̦𝑖 𝑝𝑒 𝑙𝑎 𝑛𝑜𝑖 au fost realizate, săptămâna aceasta, în Țara Oașului. Nea Marin împreună cu echipa lui și alte persoane cunoscute publicului românesc au venit în Țara Oașului pentru a simți „pe pielea lor” traiul ardelenesc, mai exact, cel oșenesc. 

Nea Marin a întâlnit-o pe Aurelia Fedorca, primarul orașului Negrești-Oaș, inima Țării Oașului, ce a fost o gazdă excelentă pentru întreaga echipă, pe întreg parcursul săptămânii.

Filmările nu puteau avea loc fără un popas la Victorina Matveev, finalista de la 𝐶ℎ𝑒𝑓𝑖 𝑙𝑎 𝐶𝑢𝑡̦𝑖𝑡𝑒. Nea Marin și echipa i-au făcut o vizită Victorinei acasă, mai exact… în bucătărie, acolo unde s-au distrat pe cinste. Au gătit, au mâncat și au vorbit despre tradiții și multe altele. Aceștia au fost fermecați de gustul mâncării oferit de moldoveanca stabilită printre oșeni, dar și de umorul și carisma ei. Oaspeții au fost primiți în casa Victorinei și de primarul Ciuta Ioan și Strango Vasile, proprietarul unei firme din Gherța Mică.

Pe parcursul întregii săptămâni, au avut loc filmări în mai multe locații din Țara Oașului, cert este că, indiferent de locul în care au filmat, oaspeții de la București s-au simțit excelent în Oaș, fiind impresionați atât de tradițiile locului, cât și de gustul mâncării și al… pălincii de aici.

Finalul filmărilor va fi marcat de un spectacol ce v-a avea loc duminică, 11 septembrie, de la ora 17.00. la Muzeul în aer liber al Țării Oașului.

3 comentarii

  1. Bogdan Dumitras Răspunde

    Adrian Cozma a fost la filmări?

    • H&R Răspunde

      Evenimentul nu are tangență cu ungurii. Deci dacă nu poți genera conflict interetnic, nu mai este interesant.

  2. Crasnai Vlad Răspunde

    Ce sa caute Supozitor? E o emisiune de divertisment, nu una medicala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.