Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

VIDEO. Tânără din județul Satu Mare, 4 de DA la iUmor! Delia: „Numărul a fost delicios”

Kurt von Bubble și Soapy Jules, o tânără din județul Satu Mare, au pus în scenă un număr spectaculos la iUmor sezonul 13. Cei doi au înveselit platoul și au scos și o mărturisire neașteptată din partea juratului Mihai Bendeac.

Cei doi sunt parteneri de scenă, dar și de viață, fiind împreună de 8 ani. „Poate dacă câștigăm la iUmor, Kurt o să mă ceară în căsătorie”, a spus concurenta la testimoniale.

Kurt von Bubble și Soapy Jules, spectacol în toată regula pe scena de la iUmor, sezonul 13

Cei doi s-au prezentat pe scenă îmbrăcați ca niște oamenii ai străzii. Punctul culminant a fost acela în care cei doi și-au dat rapid hainele jos și au rămas în lenjerie intimă de culoare roșie.

„Exact un corp cum are el mi-aș dori eu să am”, i-a șoptit Mihai Bendeac Deliei la ureche, în timpul momentului.

Radu Pietreanu a explicat că numărul i-a dat o stare de bucurie, fiind uimit în mod plăcut de energia celor doi parteneri.

Jurizare Kurt von Bubble și Soapy Jules la iUmor sezonul 13

Concurenții au dezvăluit că s-au întâlnit în Londra, la o audiție. Kurt este din Australia. Numărul lor se cheamă „Bubbles show pentru adulți” și fac teatru cu baloane de săpun.

„Sunteți foarte drăguți”, le-a spus Delia. „Ești o explozie de entuziasm”, i-a spus Mihai Bendeac Iuliei.

Delia l-a dat de gol pe Mihai și i-a spus lui Kurt că actorul i-a admirat fizicul. „Nu știu cum o să ți se pară…Dar mi-ar plăcea să am corpul tău. Nu cum s-ar crede.. Vreau să arăt ca tine”, a recunoscut Mihai cu sinceritate, iar replica sa a stârnit hohote de râs.

Cei doi au recunoscut că pentru a arăta atât de tonifiați pe scenă nu au mâncat și nu au băut nimic toată ziua.

„Numărul a fost delicios”, a mai adăugat Delia. Kurt von Bubble și Soapy Jules au primit doar voturi pozitive din partea juraților, plecând acasă cu 4 de „Da”.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

Sursa: Antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.