Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Accident pe b-dul Lucian Blaga. Impact între o maşină şi un microbuz

Accident pe b-dul Lucian Blaga. Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc în urmă cu puţin timp pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare. Din primele informaţii reiese că un autoturism şi un microbuz s-au lovit în partea din ţaţă.

În urma impactului nu au rezultat victime.

Traficul rutier a fost îngreunat în zona respectivă.

Ştire în curs de actualizare…

15 comentarii

  1. doi Răspunde

    “ţaţă” ?????

  2. Duster Răspunde

    Era acolo și radarul politiei dar degeaba.
    Este o intersecție foarte dificila
    Câte accidente mai trebuie să se întâmple până când se va face ceva?
    Un sens giratoriu cred ca ar rezolva traficul din zona.
    Dar cei responsabili se pare ca îi doare în c. r.
    TREZIȚI-VĂ, odată!!! Chiar trebuie să moară cineva din cauza indiferentei autorităților locale.
    Soluția este simpla, doar trebuie pusa în practica
    Un sens giratoriu ar rezolva problemele

    • H&R Răspunde

      Nu sunt destule sensuri giratorii in SM? Mai vrei vreo 100? Cam asta ar intreba oamenii. Vezi cand au fost deschise de pe Careiului, ce scandaluri au iesit.

      • Duster Răspunde

        Scuze nu vreau să fiu ironic
        Acolo trebuie sa se facă ceva
        Este doar o idee
        Circul zilnic pe acolo
        Orice alta idee ar fi bine venita

    • X Răspunde

      Nu vrei un sens giratoriu la fiecare intersectie ? Cu sens sau fara, cand esti teribilist tot faci accident.

      • Duster Răspunde

        Hai propune ceva
        E ușor doar sa vii cu critici
        Sigur nu ești din SM sau nu cunoști zona

        • X Răspunde

          Ai dreptate, sunt probabil din China dar n-am ce face numa sa comentez pe presasm.

          E langa OMW. Te simti mai bine acuma ? Tot ce pot sa propun e sa faca mai greu la permis si sa-l dai regulat cand faci accidente. Ca n-ai altceva ce sa le faci la meltenii astia.

          • Duster

            Mulțumesc
            Apreciez, măcar ai dat un răspuns
            Cum o fi el….
            Ai și tu partea ta de adevăr

  3. comentator Răspunde

    Care tot se vaită după încă un sens giratoriu îi recomand să admire câteva minute de pe margine ce se întâmplă la foc automat la Burdea. Degeaba avem sensuri de sensuri dacă nu știm să circulăm prin ele! Dar nu că nu cunoaștem regulile ci pur și simplu unii nu vor nici în ruptul capului să le respecte și să le aplice!!!

  4. K9 Răspunde

    Nu inteleg de ce nu s-ar aplica prioritatea de dreapta . In alte tari precum Luxemburg se practica si traficul e destul de fluent

  5. H&R Răspunde

    Asteptati putin, cand vor termina podul de langa strand, atunci vedeti voi miracole pe acolo.

  6. GB Răspunde

    Modificarea circulației într-o intersecție se face după o analiză temeinică a problemelor existente (accidente produse/gravitatea lor; ambuteiaje, frecvență acestora, etc.)cu care se confruntă participanții la trafic și identificarea unor soluții concrete, legale și obiective în rezolvarea lor. Aici nu e cazul, sau întâlnit doi (cel puțin unul “bizon”) și sau pupat! Restul, vorba redacției portalsm, e can-can de “țațe” frustrate pe te miri ce?! (autorități, configurația și reglementarea intersecției, etc.). În alte țări, mai civilizate, conduceau preventiv (căscau ochiiiii!!!) sau făceau înțelegere amiabilă în caz de accident, aici cască portofelul “bizonul”. Morala: vorba celebră între șoferi ” nu cu mașina e bai, ci cu piesa dintre volan și scaun”.

    • H&R Răspunde

      Problema e ca la noi analizele se fac din fotoliu din Bucuresti, sau Cluj-Napoca ma rog, pe Google maps. Nicidecum la fata locului. Sau tata locului, s-a schimbat limba romana peste noapte putin.

    • c-block Răspunde

      @GB, aste ce spui cred că era doar o glumă? Că la Burdea când au desființat trecerea de pietoni nu a fost nici analiză, nici consultarea publicului, nici nimica! După noi potopul și maid vom vedea cum funcționează. S-a zis că se va găsi soluție pentru traficul pietonal! În orice oraș civilizat din lume se scoate traficul greu din oraș, se pune accent pe transportul public, mersul pe jos pe distanțe mici și traficul velo! La noi? Una zicem alta facem! Ca și la Sătmărel. Să se descurce oamenii de acolo! Le doresc la cei care decid fără o judecată corectă peste capul oamenilor să aibă parte de același tratament. Să vadă și ei când alții nu-i bagă de seamă.
      PS. Primarul înainte de a ajunge primar s-a dus peste tot și a întrebat oamenii ce și cum. De când nu-i ajungi la nas nici cu “szarosbot” (știe dânsul ce înseamnă) înainte de alegeri a făcut ceva consultare cu populația dar așa regizat, ca din decor Potemkin. Adică au fost chemați oameni care nici măcar nu locuiesc acolo, au tras niște poze pentru mass media și gata. Aceste lucruri se răzbună. Predecesorul udemerist Illyes a pățit ceva la fel. Cine are ureche să audă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.