Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

Tot mai mulţi copii bolnavi la Carei. Deocamdată nu se ştie cu exactitate cauza

Tot mai mulţi copii bolnavi la Carei. După cei aproximativ 30 de copii cu vârstele cuprinse între 3 şi 5 ani de la Grădiniţa nr. 1, alţi 16 copii de la Grădiniţa nr. 2 au avut vărsături şi diaree.

În cursul zilei de sâmbătă, 09 septembrie 2022, la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Carei, au fost semnalate 16 cazuri de vărsături și diaree la preșcolari și 4 cazuri de covid la creșă. La Grădinița cu Program Prelungit Nr.3 Carei, o educatoare are covid.

Conducerea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 3 Carei a făcut o sesizare în acest sens la Direcția Sanitar-Veterinară Carei și la Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare monitorizează cu atenție cazurile mai sus prezentate.

Vom reveni cu informații după finalizarea anchetei și după ce vor fi furnizate și rezultatele probelor de laborator pentru preșcolarii care se confruntă cu vărsături și diaree.

Sursa: Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare

6 comentarii

  1. 😱😱😱 Răspunde

    Dacă cauți cu adevărat găsești, dacă vrei cu adevărat poți. Adidas Torsion.🤔😱😲

  2. Jetvisky Răspunde

    Foarte interesant,toți au aceași simptome,niciunul dintre copii febră etc!!!Cum este asta???Trebuie băgat vina pe virus.

  3. comentator Răspunde

    Eu aș sugera primarului să dea vina pe firma cu putoarea și cu biogazul. Nu că așa ar fi dar poate așa scapă de ei.

  4. H&R Răspunde

    Nu se știe 🤣🤣🤣🤣🤣

  5. Lili Răspunde

    Nea Rafila si nea Campeanu, dormiti sau sunteti atat de ocupati cu reformele spre binele populatiei ca nu aveti timp de mizilicuri …..

    • Peda Gogu Repetent Răspunde

      E ocupat până peste cap de desființarea burselor sociale așa pe șestache fără să se afle. Apoi mai vorbește de abandonul școlar? România educată e o poveste pentru proști. Aici în cazul de față tind să cred că a fost ceva virus care se propagă foarte-foarte ușor printre copiii. Dar așa cum apare brusc așa și dispare. Personal mă mir că nu i-a băgat pe toți la carantină că am înțeles că sunt și 4 cazuri de covid. Așa liniște e pe subiect de zici că e secret. Nigi nu se spune că e vorba de copiiii (care 100% nu sunt vaccinați) sau personal. Nu se mai agită spiritele că nu mai este în trend. Acum un an era breking news național. Cam atât despre mass nedia,😱🤔🤮🤮😭😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.