Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Ambulanță blocată în trafic de maşini parcate ilegal

Ambulanță blocată în trafic de masini parcate ilegal. Azi în jurul orei 9.00 în zona Spitalului Județean de Urgență II (Spitalul Vechi) o ambulanţă rămas blocată în trafic din cauza maşinilor parcate pe marginea drumului.

Un ambulațier a fost nevoit să se dea jos pentru a ghida șoferul ambulanței, care a trecut milimetric pe lângă celelalte maşini.

Mașinile parcate ilegal pe strada Piața Eroilor Revoluției au blocat calea de acces.

Din păcate unora şoferi nu le pasă de accesul altor vehicule. Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi trebuit să treacă o autospecială a pompierilor?

Sursa FOTO: Parchez ca un bou Satu Mare

8 comentarii

  1. Puliția Comunitară Răspunde

    Gardienii publici / comunitarii freacă laba din mașină!

  2. H&R Răspunde

    Ultimul SUV a parcat cam rau de tot.

  3. Alex Răspunde

    Daca moare pacientul, se incadreaza la ucedere din culpa?

  4. sergiu Răspunde

    amenzi de peste 5000 lei ……..cel putin

    • GB Răspunde

      Reacția normală ar fi fost ca ambulanțierul să sesizeze Poliția Locală privind obstrucționarea traficului pentru a lua măsurile legale. Și redau câteva experiențe personale: 1) Fiind blocat, azi vară, în zona P-ței Mici, după 5 min. de așteptare și claxoane am apelat Poliția Locală care a sosit urgent și… minune!!, într-un minut am fost deblocat de “bizon”care a și fost “premiat”.
      2)Tot în vara aceasta, mai multe zile consecutiv, pe str. Mileniului din municipiu, aceștia pe o porțiune cu oprirea interzisă ridicau mașinile în draci, zici că era concurs. Nu era, am aflat că riveranii sesizau deoarece pe porțiunea de 5-6 metri dintre str. Cardinal Hossu și str. Slavici mașinile parcate periclitau și obstrucționau traficul(ca șofer am pățit-o). Tot așa pentru parcarea de la bloc i-am chemat de două ori și nici de atunci nu mai are curajul nimeni să parcheaze pe locul meu. Da… e cu circ/girofar/tam-tam/lume gură cască/măsuri legale/”bizoni spășiți” dar trebuie să manifestăm spirit civic că doar așa ne educăm și unii și alții. Din lamentări/comentarii sterile frustrate sau mai rău cocoșeală/scandal/bătaie pierdem toți. Morala e să sesizați!! (după 90′ printre primele impresii a celor plecați spre vest a fost că acolo respecți legea…de ce?… “îți bate obrazul” vesticul personal, sau cu Poliția de ți-e prea gros). Revenind la articol, Ambulanța face transport pacienți între spitale(urgențele se duc la UPU), iar ambulanțierul pe post “dirijor trafic medical” împreună cu colegii lui manifestă grijă sporită față mașinile parcate ilegal și nu vor să deranjeze proprietarii “bizoni” cu Poliția Locală fiindcă îi cunosc și cel mai probabil sunt… nu, nu spun! (ghici ghicitoarea mea!).

      • altu fără bmw Răspunde

        @GB, corect. Dar în povestea ta este o mică problemă. Și când este ceva pacient care urgent trebuie să ajungă la spital și atunci faci la fel???? Că moare omul în mașină până atunci!

  5. Gigi Răspunde

    Unde ii Gabor cu platforma sa ridice mașinile,tablagii aia de gardieni public(gornici) actualmente polițai locală o freacă la pândă la spitalul județean în fața la urgență sa prinda un necăjit care parchează mașină cu un bolnav…..nu v-ar fi rușine carpalai ce sunteți și voi și șefii aia milițieni pentru care s-a făcut politia locala sa cumuleze pensia cu salariul!!!

  6. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ungurii sunt de vnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.