Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Spitalul din Negrești va fi modernizat. Investiție de zeci de milioane de lei

Consiliul Județean Satu Mare, prin Compania Națională de Investiții (CNI), va reabilita, moderniza, dota și extinde două corpuri de clădiri ale Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș – clădirea spitalului vechi și clădirea în care a funcționat secția de boli infecțioase.

Consilierii județeni au votat astăzi predarea amplasamentului către CNI și au aprobat documentația tehnico-economică pentru a se putea continua demersurile pentru realizarea proiectului.

La clădirea spitalului vechi lucrările de modernizare presupun recompartimentarea încăperilor, schimbarea instalațiilor electrice, sanitare, de încălzire, schimbarea tâmplăriei interioare și exterioare, reparația acoperișului și finisaje interioare. După reabilitare, în clădirea în care a funcționat secția de boli infecțioase, vor funcționa birourile administrative.

Valoarea totală a investiției este de 40.813.685 de lei, iar contribuția care revine Consiliului Județean Satu Mare este în sumă de 259.618 lei.

 

3 comentarii

  1. Adi Cozma Răspunde

    Pot iarăși sa f u t și aceasta investiție
    Va rog , vreau sa îmi mențin rolul de supozitor

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ungurii sunt de vină.

  3. c-block Răspunde

    Cozma tată unde ești? Nu lăsa! Vin ungurii și ne modernizează spitalul! Cine știe poate vor trata numai pacienții care cântă corect că “ozosep”!? Vai unde ajungem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.