Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Ardudul, promovat în Irlanda: ,,Un oraș mic cu potențial mare”

Ardudul, promovat în Irlanda. Primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma, s-a aflat într-o vizită în Irlanda, acolo unde s-a întâlnit cu ambasadorul României în țara din Arhipeleagul Britanic. ”Întâlnirea a fost prilej de discuții, propuneri și planuri care pun bazele unei strategii concrete de promovare a Ardudului și a Cetății noastre tocmai în insula de smarald”, a spus Ovidiu Duma.

,,Excelenta Sa, Laurențiu Mihai Ștefan este ambasadorul României în Irlanda și este în slujba unei comunități care numără peste 180.000 de români, a treia ca număr de etnici din Irlanda, o comunitate coagulată și tot mai vocală în peisajul social al țării adoptive.

Am avut privilegiul și deosebita plăcere să îl cunosc pe reprezentantul diplomatic al țării noastre în Irlanda și să descopăr un OM jovial, implicat și dedicat misiunii sale, promotor neobosit al României și al românilor din Irlanda și nu numai, inițiator a numeroase acțiuni, evenimente și proiecte care conturează peste hotarele țării, imaginea unei Românii valoroase.

Întâlnirea din Dublin de la Ambasada României în Irlanda a fost prilej de discuții, propuneri și planuri care pun bazele unei strategii concrete de promovare a Ardudului și a Cetății noastre tocmai în insula de smarald, în Irlanda, în țara aflată pe locul trei în lume ca număr de castele și fortificații medievale. Dezvoltarea turismului este un obiectiv care atrage după sine dezvoltare economică, pe modelul orașelor europene care prosperă în preajma unor obiective turistice cunoscute și recunoscute național și internațional.

Îi mulțumesc prietenul meu, oșanul nostru Toader Ciuta pentru ospitalitate și pentru bucuria revederii în Dublin, orașul care i-a devenit acasă, dar și pentru faptul că reușește să țină unită comunitatea românească din Irlanda!”, a scris primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma, pe pagina sa de Facebook.

11 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Orașul e ok, primarul e problema

  2. România reală Răspunde

    Si ne facem de kakao cu jucaria aia de castel de Ardud refacut dupa nu stiu ce proiect ca nici nu mai seamana cu ce a fost? Nu comparam cu castelele medievale de acolo???

    • Zoly 3 lábbal Răspunde

      Spune-i lu gabor sa-ti construiasca altu de care sa fii multumit.

      • România reală Răspunde

        Spune la mă-ta că a fătat un fiu prost! Ce treabă are primarul de Sătmar cu Ardudul? Nici măcar nu pușcă partidul! Consider că degeaba consumi oxigenul comunitar.

  3. Titi Făptașu Răspunde

    Primii turisti irlandezi au sosit la “Cetate” si n-au putut sa exprime decat un…What The Fuck ??!!Pardon,What The Fake?!

    • abc Răspunde

      👍😂😅🤣
      Dar de fapt e de plâns. Plus că ne-am găsit și noi unde să promovăm. Irlanda are sute dacă nu mii de castele cu istorie bogată, documentată, puse la punct, renovate și multe locuite și acum! În schimb ce avem noi??? Ați fumat ceva tare și v-a amețit?
      Aștept din partea unui primar de la noi o inițiativă asemănătoare. Ce ziceți facem undeva ceva cursuri pentru turiști italieni ca să învețe odată și ei cum se face cu adevărat-adevărat o pizza napoletană??? Cam așa e și asta.
      Rezultatul acestui drum poate fi doar una singură. Vor veni exact, dar exact ZERO turiști de acolo! Eventual ceva diasporean de la noi care stă în Irlanda de ani și trece în tranzit pe acolo. Eventual.😱😭😨
      Dar primarul și cei care l-au însoțit a făcut o excursie în Éire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.