Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Bursa locurilor de muncă la Satu Mare. Absolvenții, chemați să-și găsească de lucru

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare anunţă organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi în data de 14 octombrie 2022.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 9.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor si are ca scop facilitarea accesului persoanelor interesate de locurile de muncă disponibile şi interacţiunea directă cu agenţii economici.

La acest eveniment pot participa toate categoriile de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Agenţii economici care doresc să participe pot obtine informatii la sediul AJOFM, telefon 0261770237, fax. 0261770238, e-mail: [email protected].

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    In sfarsit ne-am facut datoria.Am reusit sa ocupam toate locurile de munca disponibile si inca ne-au mai ramas vreo 200 de candidati la munca pe aproape nimic cum se practica in satmar si in romanica.Tanand cont de faptul ca o sa avem iarna grea, ne ameninta putler cu taierea gazului si sosirea in europa de est pentru a ne elibera de fascistii cei rai,nemuncitorii s-au speriat si au venit sa-si ia cate un loc doua de munca.Fain nesperat de fain!N-am crezut ca voi trai sa vad asta.Atatia nemuncitori sa doreasca sa munceasca chiar si gratis!!??A fost bataie mare pe locurile de munca,au venit toate putorile din satmar care nu au muncit in veci nimic si plangeau sa le dam de lucru ca ei vor sa munceasca numa sa nu cumva sa vina putler sa-i gaseasca nemuncind si sa-i duca in gulagul din siberia sau de aiurea.Propun pentru cei care au plecat fara sa primeasca de munca sa mai organizam astfel de actiuni in folosul societatii.In satmar somaj zero,auziti,zero.Dorim sa ne mariti leafa ca ne-am facut treaba(mare)!
    Acesta este un pamflet si va rog sa-l tratati(cititi)ca atare.O zi frumoasa sa aveti ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.