Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Bărbatul din Carei ce a găsit peste 1.000 lei pe jos a mers să îi declare la Poliție

Bărbatul din municipiul Carei ce a luat de pe jos o sumă de bani a mers, astăzi, la Poliție pentru a declara suma de bani găsită. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere a unei firme de taximterie în timp ce lua banii de pe jos, banii pierduți fiind a fiului patronului firmei de taxi. 

„Am fost sunat de la Poliția Carei să mă informeze că, domnul norocos, care a gasit banii pierduți de fiul meu (mai exact 1100 de lei) doreste sa ni-i restitute înapoi. Mulțumim.”, a postat șeful firmei pe pagina personală.

Camerele de supraveghere de la sediul unei firme de taximetrie din municipiul Carei au surprins, zilele trecute, un biciclist ce își însușește banii pierduți de un tânăr. Proprietarul firmei a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Păgubașul a fost chiar fiul patronului. “Iată fericitul domn care a gasit banii pierduti de fiul meu, sper sa-si cumpere o bicicleta noua”, este mesajul care a însoțit videoclipul postat.

6 comentarii

  1. El Brasil Răspunde

    Acum doar sunt curios de gestul pecuniar de mulțumire a părții păgubite. Așa cum este normal. Dar cum partea păgubită face parte din regnul patronilor, slabe șanse.

  2. ===== Răspunde

    Daca feciorul a avut prea multi bani la el , nici nu observa cat a pierdut. Daca a plecat cu masina alba nici nu ma mir.

  3. Norik Răspunde

    FRAIER!!!

    • Sătmărean Răspunde

      Nu tăți îs ca tine Norik. Mai sunt si oameni !!

    • Norick Răspunde

      Vorbeste hoțul…:-P 😀
      P.S. din fericire tu nu ai probleme de genu’ : in primul rand esti analfabet si 2 : in viata ta n-ai vazut inca 1000 de RON 😀 🙂 😛

  4. George Răspunde

    In SUA predai bani, obiecte etc gasite la politie: daca se gaseste proprietarul, trebuie sa primesti de la el 10 % din valoare, ca recompensa. Daca nu se gaseste, dupa 6 luni este al tău….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.