Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

Restaurantul Cinque vine cu clarificări după ce OPC a anunțat “oprirea temporară”

Restaurantul Cinque vine cu clarificări după ce OPC a anunțat “oprirea temporară”. Reprezentanții restaurantului spun că cei de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor au închis doar bucătăria, iar ”toate deficiențele au fost eliminate în mai puțin de o zi”. Totodată, cei de la Cinque precizează că probleme apărute ”sunt discutabile”, iar ele au apărut și din cauza volumului foarte mare de lucru.

Redăm, mai jos, precizările făcute de reprezentanții Cinque Bistro:

,,Pentru a clarifica situația neplăcută în care numele societății noastre a fost implicat, vă prezentăm următoarele:

Bucătăria restaurantului nostru a făcut obiectul unui control din partea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare, în urma cărora s-au găsit o serie de nereguli. Natura acestor probleme este discutabilă, dat fiind volumul foarte mare de lucru, dar și din alte considerente pe care nu le vom dezvolta aici.

Cert este faptul că după controlul de joi, 22 septembrie, am primit o somație de conformare, iar în mai puțin de o zi am reușit să eliminăm toate deficiențele invocate de CJPC. Este important de precizat că doar bucătăria a fost închisă în această perioadă, restul restaurantului fiind deschis.

Iar vineri, 23 septembrie, am reușit să redeschidem și bucătăria. Cu tot respectul față de libertatea mass media, pe care o înțelegem și o susținem, considerăm că unele titluri au fost mult exagerate, fiind scris că s-a închis întregul restaurant.

Nu dorim să facem un subiect de dispută publică din această situație neplăcută, tot ce dorim este ca adevărul să fie reliefat cât mai clar și corect. În definitiv, și noi încercăm să oferim servicii de calitate și locuri de muncă pentru zeci de persoane”.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    Salutare,
    Interesul oricăruia dintre noi este sa ne asiguram ca alimentele pe care le consumam sunt conforme din punct de vedere al siguranței sănătății. Pot sa spun ca ii respect pe patroni datorita faptului ca sunt niște oameni foarte harnici. Nenorocirea lor este cauzata din ceea ce am observat de faptul ca au fost din categoria celor care au pariat în angajarea la bucătărie a unor persoane supuse principiului ,,egalitate de sanse”. Este foarte bine ce au făcut acest lucru doar ca atunci când muncești din greu sa-ti generezi un business sustenabil nu poți apela la principiile politicaly correct negând competenta și principiile absolut obligatoriu de aplicat în zona alimentației publice. Am văzut ca bucătăria a fost făcută luna și bec deci ne putem întoarce la restaurant si marturisesc ca ar fi păcat sa renunțăm la un brand local. Multa sănătate!

    • Dani Răspunde

      Asta da prieten! Totusi trebuie sa fim obiectivi.Din poze se vede foarte clar ca acel loc nu este curat si nu de ieri nu sa facut curatenie.Putem sa dam vina pe volumul de munca? Nu cred,in bucatarie trebuie sa fie curatenie si igienizare . Inteleg furstrarea patronilor dar vina le apartine in totalitate.Nu te uit doar la incasarii! Controale ar putea continua,chia este necesar ,din pacate nu este un caz izoat in oras. In rest sa auzim de bine! Am o intrebare catre PATRONI; dupa vizualizarea acelor poze din bucatarie ei ar intra in restaurant sa comande mancare? Sincer!

  2. Satmarean1 Răspunde

    Daca nu avea loc controlul si masurile luate ,erau remediate azi neregulile? Sigur NU? Deci?

  3. ion romanul Răspunde

    Restaurant deschis cu bucataria inchisa. Si ce se poate manca?

  4. Fasz Răspunde

    Acel loc nu este curat, corect! Nu e vorba despre Cinque însă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.